Wii

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvordan Wii ble til[endre]

Wii ble til ved at Xbox og Play station først ble slått i fillebiter, før nintendos utviklingsteam limte sammen de forskjellige delene igjen med Karlsons kontaktlim. Da de slo på bryteren på den merkelige maskinen, begynnte den å hyle med en skjærende Wiiiiii-lyd. Det vil si; det var ikke maskinen som hylte, det var designeren som slo på maskinen. Maskinen hadde nemlig en jordingsfeil og det gikk 440 Volt gjennom stakkaren som hadde slått den på. Dette syntes de andre var så gøy at de bestemte seg for å kalle maskinen for "Wii". Da de hadde fikset jordfeilen, viste det seg at de hadde konstruert en maskin som var 20 ganger bedre enn Xbox og Play station til sammen! -Nemlig Wii

Hva Wii blir misbrukt til[endre]

Noen folk er helt gale når de spiller Wii sånn som:

-Øystein Sunde som har koblet opp et adapter som gjør at man kan bli rævkjørt av Wiien sin.

-Onkel Skrue bruker Wiien sin til å smugle hasj ved å gjemme hasjen inni Wiien F.Eks den gangen han smuglet flere tusen kilo hasj over svenskegrensa.

-Kåre Willoch bruker Wiien som kondom(ikke spør meg hvordan).

-Jan Teigen har skapt en robot hjerne til Wiien sin så han kan få wiien sin til å gjøre ansikts operasjoner på Teigen(for det trenger han virkelig).

-Lene Alexandra som har puttet Wiiene(siden hun har to) inni puppene fordi hun ikke hadde råd til silikon og der har du dagens Lene Alexandra for hun har Wiiene fortsatt inni puppene.


Hva ordet Wii står for[endre]

Welcome In Idiot. som er en forkortelse for WII Denne forkortelsen ble funnet opp da skaperen av WII var ute på byen og grublet på hva den nye nintendo maskinen skulle hete for noe. Han begynte å kjede seg så han bestemte seg for å ha ville sexleker med eldre menn. Han dro til et tilfeldig hus like ved som forresten var en rønne.Der bodde det en fattig boms. Skaperen av WII bare spaserte inn og da sa uteliggeren "Welcome In Idiot(WII)". Nintendo ble fasinert av navnet og kalte det opp etter den nye nintendo maskinen nemlig WII.