Rhinder

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Byen Rhinder, som ble bygget 2012-2015, ble skapt på rekordtid. Byen er liten, men har enormt mange vakre finesser. Det er forbudt med biler inne i byen, og selve byen ble bygget i et øde naturreservat mestbestående av eik. Byggene er i alt fra barok til rococo-stil. Byen var slik at mennesker med lidenskapen fikk bestilt enten et hus eller en byleilighet i Rhinder i en viss periode for en liten penge.

Ved Åker og slettelandskapet kan man spotte en nydelig alè. Og ikke langt unna ser man et lite palass omgitt av en skjønn hage og en kanal vendt mot øst. Denne residensen eier Karl. Han døde fra det 21 århundret, ikke på ordentlig, og ble født på nye i Rhinder. Alèen mot palasset var visstnok en ting han hentet fra minnene om hjemstedet sitt. I dag er Rhinders mest sentrale person Karl Mozart. Hvert nyttår arrangeres det et maskeradeball i palasset hans. Gjester fra hele byen kommer innom den dagen og ser bakover til det virkelige 1700-tallet.

Denne sida er tull. Antakeligvis kopiert frå Wikipedia.


Denne sida er foreslått sletta.

For å forhindre at den døyr, utvid eller skriv den om.

(Viss du ikkje synast at denne artikkelen fortjener å døy, kan du argumentere for synet ditt på sidas diskusjonsside.)


Fareskilt.jpg

Denne artikkelen er ikkje på nynorsk, noko som gjer den til ein fare for det norske samfunn, og må kanskje destrueres med flammekastar. Du kan hjelpa Ikkjepedia med å gjere sida meir nynorsk.