Obama bin Laden

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Obama bin Laden[endre]

Barack Mullah Obama Krekhar bin Laden, eller "Barrack Obama" som han foretrekker no, ble født under den kalde krigen i sverige, i sitt teenårings opprør flyktet som treåring til USA hvor an fort ble godtatt i det svenske milijøet. etter å ha studert politikk i mange år bestemte han seg for og prøve seg som diktator, noe som førte til at han ble utvist fra USA, nå til dags hjemmer han seg i Afganistan sammen med andre etterlyste amerikanere.

Dette er ikke sant. Det var hans krenkende opptreden på Ophra som gjorde at han ble etterlyst. Han sa at vaniljeis var for pussys, and the real stuff var sjokoladeis. Amerikanerne gikk av hengslene og raserte huset hans i West Bromwich. Hans lokale pub ble også rasert, kalt cafe köln

Osamas kone, Henrich fikk mensen da hun var 4, og hun har mest skjeggvekst av alle kvinner

osama har gått under mange dekknavn, her på bildet kaller han seg for Bjarne. Osama skal også være en veldig varm person som lever livet. Han har en god venn som heter ahmed. Ahmed er død nå fordi osama sa at han skulle få 140 damer uten bhurka viss han kjørte et fly inn i ei høyblokk. Derfor vil onklen til Osama, George W Bush at osama skal få buksevann. Bush er ikke særlig glad i osama fordi han syntes at osama har liten tiss.