Norsk

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Norsk, stammer fra ordet 'norge', på nynorsk: noreg, på norrønt: nóregr. Norsk er et gammelt språk som stammer helt tilbake til 1988, da en gut ved namn Arne Arnesen oppfant ordet "ostehøvel". Utifra dette ordet utsprång mange andre ord som "binders", "blanko" og "dobblefustasjopphengsforkoblinger". Norsk er et bredt språk som dekker heile Norge og søndre del av Uganda.


Splittelsen[endre]

Etter at norsk hadde blitt oppfunnat, ble ein revolusjon starta. Vi kjennar denne revolusjonen som "nynorsk". Nynorsken vart ein iherdig revolusjon igångsatt av Morten Andresen, den gik ut på at norsk skulle bli forvrengt og denne revolusjonen innførte uttrykk som "sidemål", "kjærleik" og "ondskap". Ondskapen som no er eit velkjent begrep, har sitt utspring i nynorsk og enkelte hevder at djevelen talar nynorsk.


Dialekter[endre]

Det finnas månge etterlikningar av norsk, disse kallas dialektar. Den første dialekten er "n00bisk" og vart oppfunnan av kong Olav. Andre dialekter er stavangersk, trøndersk og nynorsk. Dialektar har dessuten ført til ein rekke krigar som Gulfkrigen.

Nynorsk er nok det beste man kan snakke, og er so mykje, MÝKJE betre en dette bokmålmarerittet, som alle synast er så styggt! Eg veit ikkje kva eg skal gjera, når eg høyrar det! Berre tåpeleg, spør du meg! Nei, Nynorsk er nok det som kjem til å herske i framtida! ;D Berre vent! Bokmålets dagar er snart over!

N.A.S.I[endre]

N.A.S.I er mest kjent for sin hyllast til namnet/begrepet Per. Dei er forøvrig sterke motstandera av nynorsk. Månge meinar at initialane "N.A.S.I", står for "Nynorsk Antisystem Interesse", det er derimot kun omdiskuterad.

Tidslinje[endre]

  • 1988 - Norsk blir oppfunnat.
  • 1990 - Nynorsk blir satt igång.
  • 1992 - En rekke underlge personar blir født, enkelte blir seinere medlemmer a "N.A.S.I".
  • 1999 - Satanistisk dag.
  • 2007 - Dette innlegget blir skrevet.
  • 2015 - Seinere redigerat, med eit mer nynorsk preg.