Mewtwo

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Mewtwo ble født fredag den 13. oktober 1881. Han er kjent for sine onde planer om å ta over verden, og sitt enorme hofteparti.

Mewtwo vokste opp i Aurland i Sogn. Han flyttet derfra da han var 14, for å studere latin i Mongolia. Der oppdaget han sin enorme interesse for å ta over verden og gjøre den om til ett partyparadis. I Mongolia traff han også Vladimir "Partyman" Lenin, som hjalp ham mye med planene. Men en dag i 1915, gikk det opp for Lenin at Mewtwo mente "PARTYPARADIS" og ikke "PARTIPARADIS". Lenin avsluttet sitt samarbeid.

Mewtwo ble knust. Han oppdaget at han var forelsket i Lenin. Men han skjønte at han måtte gå videre, og senere fant han en ny kjæreste, pikachu. Men desverre ble spenningen mellom disse for høy, og Pikachu slo opp.

Mewtwo forsøkte i 1955 å ta over verden. Men da han fant ut at verden var styrt av andre mennesker, gav han opp planen sin. Han begynte heller å skrive dikt, utgitt under synonymet "Jakob Sande". Han reiste til Turkmenistan, der han opprettet sitt eget lille partyparadis. Han lever desverre den dag i dag. Dirtyface 15. jul 2007 kl. 14:40 (UTC)

Mewtwo. Legg merke til det enorme hoftepartiet.

Lenin reiste.

En diktbok av Mewtwo
Partyparadiset