Datamaskin

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Datamaskin[endre]

Datamaskin (av latin: data=papir og maskin=alkohol) er et redskap som ble oppfunnet under antikken. Redskapet skal først og fremst brukes til å fremstille kloning av apekatter som begynte mot slutten av antikken. Datamaskinen ble sett på med frykt og sinne av germanerne, så deres oppdrag var å ødelegge dette grusomme redskapet som skulle ødelegge jorden. Datamaskinen brukes ikke i dag, man anser den som et dødelig våpen mot menneskeheten, og derfor er alle datamaskiner sperret inne i en bunker i FBI's hovedkvarter i Afghanistan.


Datamaskinens historie[endre]

Datamaskinen ble opprinnelig oppfunnet av Leonardo Di Caprio som er en kjent oppfinner fra Antikkens tid, han fremstilte den av papir og alkohol. Blandet ble disse to "datamaskinen".

Di Caprio brukte den til å fremstille kloning av apekatter, men så fort han hadde vist fram sine tre eksperimenter for offentligheten ble han arrestert av germanerne som anklaget han for brudd på "menneskehetens-menneskerettighetsforbund-som-ikke-liker-at andre-folk-tukler-med-deres-fremtid-og-deres-utvikling-og-fremstilling-av-nye-klonede-apekatter", eller forkortet: MMSILAAFTMDFODUOFANKA-loven. Di Caprio led mange år i fengsel før han slapp ut 140år seinere. Datamaskinen ble hemmelig oppbevart i Di Caprios kjeller helt fram til han returnerte til sitt hjem etter 3 års vandring hjem fra de forferdelige germanernes fengsel. Når han kom til hjemmet sitt så fant han ut at hans oppfinnelse var stjålet, men det var ikke hvem-som-helst som hadde tatt den. Det var nemmelig datidens FBI som da het DICK (Deres Inteligens er Chromende Klar) som hadde tatt den og låst den inne i en bunker i deres hovedkvarter i Afghanistan.

Helt fram til i dag har datamaskinen vært et hemmelig fenomen, men forskere har kommet fram til at allmennheten må få vite hva som nesten utryddet menneskeheten under antikkens grusomme tid.


Datamaskinen i dag[endre]

I dag er datamaskinen ikke i bruk, men likevel har noen onde genier fra den femte verden klart å utvikle sin egen modell av dette grusomme våpenet. Hvor de befinner seg og hva de har tenkt å gjøre med dem har vi ingen ideer om. Selveste FBI, SS, NS og alle de andre sikkerhetstjenestene har ingen klare spor på hvor de kan befinne seg slik at de kan ødelegges.

Disse onde genien er også sett i sammenheng med den radikale dyrevernsorganisasjonen SFF og Macgyver. Det har ofte blitt spekulert i visse miljøer om fremtiden til slike onde instrumenter som datamskiner, men ofte er konklusjonen den at man trenger den i enkelte deler av verden. Datamaskinen er veldig ofte brukt i Midgard for å holde Orcer i sjakk.