Bill Gates

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Rik... selvfølgelig. Og hvem ville vel ikke vært det etter å ha utnyttet menneskeheten på en så grov og brutal måte i x antall år og i tillegg hatt nestenmonopol på operativsystemer..

Stifta microsoft, og alle vet jo hvor han fikk det navnet fra, uten at jeg trenger å gå noe vidre inn på det... Et lite hint, for dere virkelig tungnemme, kan være hans *kremt* "mannlige" deler.

Utseende: Gates har store, runde brilleglass som hadde funket bedre som vindu enn briller. De henger på en litt slapp nese, som vidre er festet på en litt henglslete og tynn person. Huden hans er så hvit at sen nesten er gjennomsiktig og øynene er svampete. De kan lett sammenliknes med to litt smådissne fiskeboller. Sausen er det kroniske sikkelet som renner fra kjeften hans og poteter kan fint referere til den framtredende nesen. Han har selvfølgelig bukser som når til litt over anklene og sokkene utenpå buksen igjen. Dette vil si at han ser ut som en mutert versjon av en datanerd.

Navnet skjønner vi jo betydningen bak. Men at tele2 enda ikke har kommet med noen microslapp bill reklame, er nesten utrolig. Bill betyr jo regning, så det var jo nesten forutbestemt at han kom til å drive med noe pengegreier.

Han er gift med en golddigger, naturlig nok. For hva er egentlig sjansen for at noen skal falle for noe annet enn pengene hans?? Jeg kan si såpass at det er større sjanser for at torsk får rosa skjell og begynner å parre seg med kenguruer.


--Kiddo 28. mar 2007 kl. 20:54 (UTC)