Beavis

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Ett helt spesielt vesen som vandrer rundt på jorden, nylig oppdaget i strøkene rundt østnorge (Oslo. Kongsberg). Det finnes flere typer Beaviser, men den mest karakteristiske typen, finner vi i Oslo`s dypeste jungel.

Disse vesene være vanskelig å håndtere, ettersom de har lett for å tillegge seg visse særegenheter som kan være vanskelig å rette seg etter for oss mennesker. Er du i tvil om om du har møtt på en beavis der du bor , så har de visse særegene trekk som lett kan avsløre dem:

En Beavis har alltid søkker.. (helst hvite tennis søkker) En Beavis velger alltid klær med meget rene farge trekk som feks Lyse eller besjè bomulssbukser hvor beltet ofte er strammet og ofte to str.for kort på lengden.

Føreløpig er det bare funnet hvite Beaviser med lys hudfarge, men siden vi ikke har studert beaviser utenfor europa, så kan det være mulig at det finnes andre arter Beaviser.

I starten av vår forskning hadde vi hypoteser om at beavisene ikke hadde inteligens (IQ) nok til å omgå normale mennesker på ett sosialt nivå. Etter flere omgående tester viser det seg at beaviser kan ha særdeles høy IQ og kompetanse når det kommer til reele fakta og matematiske beregninger.

Hvis du er nysgjerrig og vil lære mer om beavisene så er det ett sted du kan finne dem. Hvis du tar en tur ut på byen en lærdagskveld og inn på nærmenste utested, vil de som oftest sitte innerst på utestedet, med en øl en handa, hvis du sniker Særegenheter som utelukkende er forbeholdt beaviser:

  • Særdeles vare for trekk og vind.
  • Overrenslig og meget sensitiv hud.
  • kan prate utydelig til tider.
  • Blir i godt humør av Eurodance musikk. (da kan de ofte danse på en beavisk måte, som for oss mennesker ser *ut som en blanding av fritrett og ballett.

Stavemåte for Beavis

En Beavis, Beavisen, Flere Beaviser, Alle Beavisa.


Kvotert ut fra Wikipedia's morsomme sider