Ari Behn

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Oppsummering[endre]

Den "nye vinen" har blitt sur... Fra å være et litt frisk innslag i det norske kongehuset, har de fleste fått nok... Han har riktignok moderert seg den siste tiden og klart å holde seg til påfuglmotiver. Han kaller seg forfatter, men er nok mer bohem. De fleste har fått med seg at bohmemen er død, og at han derfor burde fått hvile i fred, men denne obsevasjonen gikk desverre Ari hus forbi, da han var for opptatt til å danse på bordet i den erværdige Theaterkafeen.

Personen[endre]

Ari kan best beskrives som en dandy riksklovn med høy sigarføring. Han er en av de få menneskene på jorden som kan kalle kona si for prinsesse uten å juge. Når Märtha hører de slibrige settningene til Ari, begynner det ofte å kile så mye i lysfontenen at hun ser engler...

Forfatteren[endre]

Som forfatter er Ari trist som faen. Han skrev en lefse av en novellesamling på skarve 78sider. Dette makkverket fikk etter kraftige bestikkelser terningkast 6 i VG. Ari ble så glad at han rev ut bildet av terningen og stiftet det fast på skulderen. Etter noen år var det på tide med neste bok. Den gikk heldigvis de fleste nordmenn hus forbi, samt at den fikk middelsdårlig kritikk i VG på tross av at Ari hadde brukt alle lommepengene sine på bestikkelser. Om jeg ikke tar helt feil har han også skrevet en tredje bok. Jeg takker gud hver eneste kveld for at jeg knapt har fått høre noe som helst om denne boken.

Designeren[endre]

Ari har også prøvd seg som designer. Tittelen designer er ikke skjermet, så man kan dessverre ikke gå i sak mot at han tittulerer seg som designer. Det første han designet var monogrammet til bryllupet sitt. Fargene fikk hele norge til å bli overbevist om at han har en tvilsom legning. Lysepistasjblått er ikke akkurat en kongefarge. Etter fargetabben har han holdt seg til påfuglmotiver på noen middagstallerkner. Vi takker Porsgrunns-porselen for å ha sponset ham med malerskrinet, og for å holde ham vekk i fra offentlighetens lys. Ari likes it hot


Familie[endre]

Märtha LouiseKongelig, er Aris store løøv(e). Han liker å kalle henne: Märtha, den store bärta. eller Martha, med den store Barta. De har tre små barn, men er Ari far'n?


den berømte Ari-sangen[endre]

" JEG ER ARI BEHN, OG JEG ER GANSKE PEEE-EN, JEG'R GIFT MED MÄRTHA, DEN STORE BÆRTA. VI HAR GIFTA OSS, SKAL FLYTTE HELT TIL MO-OOSS. OG FINNE EN HULE, DER VI SKAL PIIIIP :)