Apple

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Apple.[endre]

Oppfunnet av Et hemmelig Sosialistsvin Kalt Steve Jobs. Apple står for Alle-Pinglers-Perfekte-Leninist-ekstremisme.

Epler er Røde, Sovjetere er grå, Apple stinker, det skjønner du nå.


Skapelse[endre]

Steve Jobs satt en gang under ett epletre, og tenkte høylytt for seg selv. En skarpskytter fikk nok av bråket fra Steves knirkende hjerne, og skulle ende ulydene en gang for alle. Han tok rifla si og smelte av et skudd, han bommet, istedet traff han ett eple, som kom deisende ned i skolten på Jobs. Eplet laget et gigantisk krater i Jobs hode, og slapp sårt tiltrengt oksygen til hjernen hans. Det han ikke visste, var at hodet hans var blitt overtatt av en del intelligente eplevirus, og en hjernevasket Jobs satte straks igang med å produsere epler.


Senere[endre]

Jobs fikk en god start, og Machintosh epletrærne hans blomstret som bare det, og han ønsket sin nye nabo velkommen. Bill Gates flyttet inn på nabogården, og satte straks igang med å lage vinduer, og Jobs trodde ikke at dette skulle være noe problem... han tok feil.

Problemer[endre]

jobs møtte veggen da Bill Gates kom på banen, og gjorde verden mer interresert i et par multifunksjonelle, multifargede, kurvede vinduer, enn et halvveis oppspist Machintosh Apple(eple). Dette førte jobs over streken, han begynte å innta utallige litre med eplesider, og begynte å si "i" før alle ordene sine, som resulterte i at han ble dratt inn på psykriatisk avdeling på rikshospitalet, der han ble tvunget i kne av beinharde psykologer. Han Bor nå på rom 4654/r44 og 1/2 på rikshospitalet.

Apple i seg selv, er et selvgodt selskap, helt ulik de åpenbare, støttende samfunnsoppfinnelsene til Bill Gates. Apple har også i tillegg lansert flere ANTI-Microsoft kampanjer, med formål å sverte Microsofts rene navn.

Msw.jpg


i tillegg, er Itunes, i virkeligheten et hypnoseprogram, med formål å få kunder til å kjøpe de underprisede produktene til det nå, gamle og halvråtne eplet.

Black rot2.jpg

Epler er stygge, Sure, og Røde... Hvilket som sier deres egentlige tilhørighet. de er alle stygge, de er forferdelig sure, og dårlige tapere, men også Sosialist-Kommunister, som uten hvile, fortsetter å angripe Microsoft Bastionen med Eplevirus. Apple har en god stund gitt ut IPod, et resultat av galskapen til Jobs, det Ipod egentlig gjør, er å:

1. hypnotisere deg med musikk

2. skjære hull i buksa di

3. krype gjennom undertøyet, til den når ryggen.

4. Suge ryggen din tom for marg.

Margen den stjeler fra intetanende kjøpere, blir deretter sendt til et sentralstøperi, der Jobs leser manualen Hvordan bygge din egen dødsstjerne

Apple(epler) er forferdelige ting. Hva hvis epler ikke fantes, hadde Newton fått ett eple i hodet? nei. Hadde Adam og Eva blitt jagd ut av Hagen? nei. ergo hadde vi alle levd i hagen hvis det ikke var for epler.

Propaganda[endre]

Spis Pærer og elsk dine vinduer som om det er det siste du gjør, vis Jobs at vi hater skaperverket hans!