Jesus Hitler

Frå Ikkjepedia
(Omdirigert frå Adolf Hitler)
Hopp til navigering Hopp til søk

Jesus Hitler var en kjær og samvittighetsfull mann.han var glad i sjokolade og elsket døde barn. Inspirert av Kåre Willoch ga han flotte, fargerike taler på talestolen. Når han ikke var i badstuen sammen med prostituerte, kastet han ofte sin kone Eva Braun ned fra verandaen utenfor hans leilighet i Hvittingfoss. Det folk kanskje ikke visste om Hitler var at han faktisk hatet tyggegummi på fortauet. Noe annet dere kanskje var klar over var at han fakstisk elsket Tyskland og bisarre sexleker med eldre menn. Hitler røyket veldig mye hasj. Han var kjent for å være den største hasjrøykern i Tysklands historie. Med en hasjpipe på størrelse med en handlevogn ble han en snill, men også noe omtåket diktator. Jeg liker hitler nudes


Veien til makten[endre]

Hitler ble født i 1908. Da gikk han på en kristen jødeskole. Han ble tidlig en tøffing i sykling og svømming. I 1919 ble han opptatt som elev ved Vefsn Folkehøgskole i Mosjøen. Da han i 1924 bestemte seg for å danne et sportlig- høyre parti på Grønnland, ble han rik. Han tjente flere milliarder og dro til spania for å lage et usportslig høyre parti, slik at det grønlandske partiet fikk noen å krangle med. Han likte is spesielt med tuti-fruti strø også. Hitler ble også kjent for sitt gode humør og spredene livsglede. Da han i 1945 døde av anoretisk-overvekt gråt mange mennesker.

Hitler brukte denne type narkotika : Hasj Anfetamin Heroin Hitler vart erklært helgen pga hans gode humør og livsglede. han var glad i jøder og ville føde dei på nytt etter på som brød til andre personer som så jesus og gud og alle dei gode i verden.

Adolf Hitlar.jpg


HA HA HA HA :):)