Windows XP Pirate Edition

Frå Ikkjepedia
Versjonen frå 26. november 2007 kl. 20:22 av 84.48.212.5 (diskusjon) (New page: XP Pirate Edition er en egen versjon av Vista, utviklet av Pirate Bay. XP Pirate Edition er en oppgradert versjon med en rekke nye features som innebygd ismaskin, golfkølle og dopapir. De...)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
Hopp til navigering Hopp til søk

XP Pirate Edition er en egen versjon av Vista, utviklet av Pirate Bay. XP Pirate Edition er en oppgradert versjon med en rekke nye features som innebygd ismaskin, golfkølle og dopapir. Dessuten mangler denne maskinen det eneste Vista hadde å by på, krem.

Opprinnelse[endre]

XP Pirate Edition har sitt opphav i en havn på Madagaskar, i 1986. Som det lyder i ordet er den Pirate Edition, og den er vanntett. Noen spør seg hvordan et opperativsystem kan ha ismaskin, golfkølle, dopapir og være vanntett, svaret er enkelt, det ligger på loftet!

Pirate Edition i retten[endre]

1991 anklaget Microsoft produsentene av XP Pirate Edition for å drive ulovlig virksomhet, dette førte til at Pirate Edition havnet i retten. Pirate Edition ble servert med svinekjøtt på en seng av ris, med rødvinssaus. Microsoft krevet i tillegg Vitvin til retten, men sa i senere tid at måltidet var utsøkt.

Fakta[endre]

  • Pirate Edition kan ikke kjøres på PC eller Mac, kun på Nokia.
  • Pirate Edition kan bare kjøpes som en piratkopi.
  • Pirate Edition forliste i 2006.