Skilnad mellom versjonar av «WikiPedia»

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
s (Éin versjon)
 
(3 mellomliggjande versjonar av 2 brukarar er ikkje viste)
Line 1: Line 1:
WikiPedia er et billig plagiat av Ikkepedia, skapt av David Hasselhoff. WikiPedia har flere brukere enn Ikkepedia, men dette har flere opplyste vitenskapsmenn bevist at bare er flaks. WikiPedia har forsøkt å saksøke flere som prøvde å dokumentere Natur og Ungdom's aksjon mot World Trade Center 11. September 2001, men søksmålene har blitt knust av finansjødene.
+
WikiPedia er et billig plagiat av Ikkepedia, skapt av David Hasselhoff. WikiPedia har flere brukere enn Ikkepedia, men dette har flere opplyste vitenskapsmenn bevist at bare er flaks. WikiPedia har forsøkt å saksøke flere som prøvde å dokumentere Natur og Ungdom's aksjon mot World Trade Center 11. September 2001, men søksmålene har blitt knust av finans[[Jøder]].
 
I tilegg utestenger de en hver og en uten bruker for den minste detalj.
 
I tilegg utestenger de en hver og en uten bruker for den minste detalj.
Hva ere egentlig vitsen med å skrive fakta???
+
Hva er egentlig vitsen med å skrive fakta???
 
For noen idioter!!!
 
For noen idioter!!!
  +
  +
Jeg vil ha hotdog

Siste versjonen frå 25. desember 2009 kl. 18:08

WikiPedia er et billig plagiat av Ikkepedia, skapt av David Hasselhoff. WikiPedia har flere brukere enn Ikkepedia, men dette har flere opplyste vitenskapsmenn bevist at bare er flaks. WikiPedia har forsøkt å saksøke flere som prøvde å dokumentere Natur og Ungdom's aksjon mot World Trade Center 11. September 2001, men søksmålene har blitt knust av finansJøder. I tilegg utestenger de en hver og en uten bruker for den minste detalj. Hva er egentlig vitsen med å skrive fakta??? For noen idioter!!!

Jeg vil ha hotdog