Norsk

Frå Ikkjepedia
Versjonen frå 2. september 2009 kl. 07:13 av 89.9.74.20 (diskusjon) (→‎Dialekter)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
Hopp til navigering Hopp til søk

Norsk, stammer fra ordet Norge, på nynorsk (Noreg,) på urpersk (Ronge). Norsk er et gammelt språk som stammer helt tilbake til 1988, da en gutt ved navn Arne Arnesen oppfant ordet "ostehøvel". Utifra dette ordet utsprang mange andre ord som "binders", "blanko" og "dobblefustasjopphengsforkoblinger". Norsk er et bredt språk som dekker hele Norge og søndre del av Uganda.


Splittelsen

Etter at norsk hadde blitt oppfunnet, ble en revolusjon startet. Vi kjenner denne revolusjonen som "Nynorsk". Nynorsken var en iherdig revolusjon igangsatt av Morten Andresen, den gik ut på at norsken ble forvrengt og denne revolusjonen innførte uttrykk som "sidemål", "kjærleik" og "ondskap". Ondskapen som nå er et velkjent begrep, har sitt utspring i Nynorsk og enkelte hevder at djevelen snakker Nynorsk.


Dialekter

Det finnes mange etterlikningar av norsk, disse kalles dialektar. Den første dialekten er "n00bsk" og vart oppfunnet av kong Olav. Andre dialekter er stavangersk, trøndersk og nynorsk. Dialektar har dessuten ført til en rekke kriger som Gulfkrigen.

Nynorsk er nok det beste man kan snakke, og er so mykje, MYKJE betre en dette bokmålmarerittet, som alle synast er sooo stygt! Veit ikkje kva eg skal gjera når eg høyrar det! Berre tåpeleg spør du meg! Nei, Nynorsk er nok det som kjem til å herske i framtida ;D Berre vent! Berre vent!

N.A.S.I

N.A.S.I er mest kjent for sin hyllest til navnet/begrepet Per. De er forøvrig sterke motstandere av Nynorsken, og mange mener at initialene N.A.S.I står for Nynorsk AntisSysytem Interesse, det er derimot kun omdiskutert.


Tidslinje

  • 1988 - Norsk blir oppfunnet
  • 1990 - Nynorsken blir satt i gang.
  • 1992 - En rekkeunderlige personer blir født, enkelte blir senere medlemmer a N.A.S.I
  • 1999 - Satanistisk dag
  • 2007 - Dette innlegget blir skrevet