Naruto

Frå Ikkjepedia
Versjonen frå 21. juli 2017 kl. 10:05 av What here area team (diskusjon | bidrag) (→‎Hovedpersonene: interwiki links)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
Hopp til navigering Hopp til søk

Naruto er en Kinesisk anime av Yaoi Kissymoto, som senere er blitt gjort om til manga. Eller motsatt. Den ble produsert i 2011 og den første filmen kom så sent som på 70-tallet.


Hovedpersonene[endre]

Naruto - Er denne seriens hovedperson, logisk nok (se tittel), selv om noen personer hevder at han burde gå og henge seg. Hans interesser er: Ramen, Ramen, RAMEN, ramen, RaMeN, rAmEn, RAMEN, ramen, ramen, bli hokage, RAMEN, Ramen, Ramen, RAMEN og atter Ramen. Ingen har enda funnet ut hvem eller hva det såkalte "Ramen" er, men det misstenkes at det er kodenavn for Sasuke, et av de andre medlemene på teamet til Naruto. En annen av Narutos få hobbier er å gjøre seg og til en jente og kle seg naken forran perverse menn av alle slag. Dette til tross for at noen av dem til og med har vist interesse for ham som gutt (se episode 52-53, eller les Icha Icha Paradise) Som barn fikk han pokemonen Ninetails stukket opp baken, noe som førte til dødsfallet til den fjerde hokage, macho-ninjaen Bob Kåre.

Sasuke - Også kalt Sasgay eller Chickenbutt (se: frisyren hans). Han er historiens emoe andre-fiolinist. Som liten drepte broren hans Itachi (aka. Måren eller Mårr-pølsa) hele familien hans, på grunnlag av at Sasuke hadde lekt med det dyrebare håret hans. Han vil frityrsteke broren sin og gjennopleve klanen sin. Hvordan? få barn naturligvis. Men siden foreldrene døde før han rakk å lære hvordan slikt foregikk lærte Kakashi ham det gjennom Icha Icha Paradise. Han er fortsatt sjokk-skadet.

Sakura - Er egentlig ikke viktig i det hele tatt. Hun er hodestups forelsket i Naruto (selv om hardnakkede fangirls påstår at det er Sasuke hun liker).


Det fins beklagelig nok ikke mer informasjon om dette emnet enda. Forfatteren kunne ikke skrive mer på grunn av angripende Ninja fra sandkassa. Mere fakta kommer i morgen, hvis forfatteren overlever Sabaku Kyuu.