Skilnad mellom versjonar av «Julenissen»

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Line 1: Line 1:
Julenissen ''(latin: santano gavemanno)'' er en ganske så smart, men pervers, gamling. Vi mener å tro at han bor på Nordpolen, selv om ingen av oss har sett ham der, bare han "hjelpere". Han er tjukk, har langt, hvitt skjegg og er elsket av så og si alle barn - bare Micheal Jackson ligger hakk i hæl. Nissen får barna til å skrive et erotisk brev til ham med deres aller dypeste seksuelle fantasier i, og på selveste julaften sniker han seg inn gjennom pipa til ungene med de mest skitne fantasiene og gir dem et skikkelig julepul.
+
Julenissen ''(latin: santano gavemanno)'' er en ganske så smart, men pervers, gamling. Vi mener å tro at han bor på Nordpolen, selv om ingen av oss har sett ham der, bare hans såkalte "hjelpere". Han er tjukk, har langt, hvitt skjegg og er elsket av så og er høyest elsket av alle barn - men Micheal Jackson ligger hakk i hæl. Nissen får barna til å skrive et erotisk brev til ham med deres aller dypeste seksuelle fantasier i, og på selveste julaften sniker han seg inn gjennom pipa til ungene med de mest skitne fantasiene og gir dem et skikkelig julepul.

Versjonen frå 4. januar 2007 kl. 21:16

Julenissen (latin: santano gavemanno) er en ganske så smart, men pervers, gamling. Vi mener å tro at han bor på Nordpolen, selv om ingen av oss har sett ham der, bare hans såkalte "hjelpere". Han er tjukk, har langt, hvitt skjegg og er elsket av så og er høyest elsket av alle barn - men Micheal Jackson ligger hakk i hæl. Nissen får barna til å skrive et erotisk brev til ham med deres aller dypeste seksuelle fantasier i, og på selveste julaften sniker han seg inn gjennom pipa til ungene med de mest skitne fantasiene og gir dem et skikkelig julepul.