Skilnad mellom versjonar av «Julenissen»

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
 
Line 1: Line 1:
Julenissen ''(latin: santano gavemanno)'' er en ganske så smart, men pervers, gamling. Han gir barna det de ønsker seg aller mest sålenge de setter seg godt på fanget hans og rir ham. I tillegg til å snike seg inn i huset til diverse barn selveste juleaften, han krever også ågrøt av dem.
+
Julenissen ''(latin: santano gavemanno)'' er en ganske så smart, men pervers, gamling. Han gir barna det de ønsker seg aller mest sålenge de setter seg godt på fanget hans og rir ham. selveste juleaften sniker han seg inn i husene til barna mens foreldrene ikke ser ham. Før barna skalgaven de ønsker seg, må de gi nissen noe til gjengjeld. Det blir nemlig ikke jul, før barna har gitt han et julepul. Drekk og pul - gledelig jul!

Versjonen frå 4. januar 2007 kl. 20:55

Julenissen (latin: santano gavemanno) er en ganske så smart, men pervers, gamling. Han gir barna det de ønsker seg aller mest sålenge de setter seg godt på fanget hans og rir ham. På selveste juleaften sniker han seg inn i husene til barna mens foreldrene ikke ser ham. Før barna skal få gaven de ønsker seg, må de gi nissen noe til gjengjeld. Det blir nemlig ikke jul, før barna har gitt han et julepul. Drekk og pul - gledelig jul!