Skilnad mellom versjonar av «Julenissen»

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Line 1: Line 1:
Julenissen ''(latin: santano gavemanno)'' er en ganske så smart, men pervers, gamling. Han gir barna det de ønsker seg aller mest sålenge de setter seg godt fanget hans og rir ham. selveste juleaften sniker han seg inn i husene til barna mens foreldrene ikke ser ham. Før barna skal gaven de ønsker seg, de gi nissen noe til gjengjeld. Det blir nemlig ikke jul, før barna har gitt han et julepul. Drekk og pul - gledelig jul!
+
Julenissen ''(latin: santano gavemanno)'' er en ganske så smart, men pervers, gamling. Vi mener å tro at han bor Nordpolen, selv om ingen av oss har sett ham der, bare han så "hjelpere". Han er tjukk, har langt, hvitt skjegg og er elsket av og si alle barn - bare Micheal Jackson ligger hakk i hæl. Nissen får barna til å skrive et erotisk brev til ham med deres aller dypeste seksuelle fantasier i, og selveste julaften sniker han seg inn gjennom pipa til ungene med de mest skitne fantasiene og gir dem et skikkelig julepul.

Versjonen frå 4. januar 2007 kl. 21:15

Julenissen (latin: santano gavemanno) er en ganske så smart, men pervers, gamling. Vi mener å tro at han bor på Nordpolen, selv om ingen av oss har sett ham der, bare han så "hjelpere". Han er tjukk, har langt, hvitt skjegg og er elsket av så og si alle barn - bare Micheal Jackson ligger hakk i hæl. Nissen får barna til å skrive et erotisk brev til ham med deres aller dypeste seksuelle fantasier i, og på selveste julaften sniker han seg inn gjennom pipa til ungene med de mest skitne fantasiene og gir dem et skikkelig julepul.