Skilnad mellom versjonar av «Hamster»

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
 
s (Éin versjon)
 
(5 mellomliggjande versjonar av 2 brukarar er ikkje viste)
Line 1: Line 1:
[[Hamsteret]] er et lite dyr som kan ofte bli forvekslet med [[tiur]]. Hamsteren har i de senere årene blitt populære kjeledyr. Om du noen gang skulle tenke på å anskaffe et av disse små sjarmtrollene, og lurer på hva de spiser; De spiser ledninger. Spesielt dyre ledninger til TV-en din. Det bør også tas opp under evaluering at etter en viss tid, har hamsteren en stygg tendens til å ofre livet sitt til å skitne til undersiden av en av dine foreldre sine sko med blod og dertilhørende. Anders liker å putte hamstere i rompa, da får han ordentlig orgasme.
+
[[Hamsteret]] er et lite dyr som kan ofte bli forvekslet med [[tiur]]. Hamsteren har i de senere årene blitt populære kjeledyr. Om du noen gang skulle tenke på å anskaffe et av disse små sjarmtrollene, og lurer på hva de spiser; De spiser ledninger. Spesielt dyre ledninger til TV-en din. Det bør også tas opp under evaluering at etter en viss tid, har hamsteren en stygg tendens til å ofre livet sitt til å skitne til undersiden av en av dine foreldre sine sko med blod og dertilhørende.hamstere er onde små dyr som spiser opp underbuksene din spesielt den liker og spise G-strengene til Kevin Federline. Generelt er hamsterne bruk som et rusmiddel som kalles hamster røyking,
  +
hamster røyking er blitt veldig populært iblant noske ungdom du putter den inn i en hasjpipe også tenner du på.
  +
hamster røking er ulovelig noe som gjør dem mer ettertraktet en noe annet rusmiddel.
  +
   
   
   
[[nn:Hamster]]
 
   
 
[[nn:Hamster]]
Hamsteren:
 
det er mange som liker å putte hamster i anus, dette kiler i gutteballene.
 

Siste versjonen frå 25. desember 2009 kl. 17:08

Hamsteret er et lite dyr som kan ofte bli forvekslet med tiur. Hamsteren har i de senere årene blitt populære kjeledyr. Om du noen gang skulle tenke på å anskaffe et av disse små sjarmtrollene, og lurer på hva de spiser; De spiser ledninger. Spesielt dyre ledninger til TV-en din. Det bør også tas opp under evaluering at etter en viss tid, har hamsteren en stygg tendens til å ofre livet sitt til å skitne til undersiden av en av dine foreldre sine sko med blod og dertilhørende.hamstere er onde små dyr som spiser opp underbuksene din spesielt den liker og spise G-strengene til Kevin Federline. Generelt er hamsterne bruk som et rusmiddel som kalles hamster røyking, hamster røyking er blitt veldig populært iblant noske ungdom du putter den inn i en hasjpipe også tenner du på. hamster røking er ulovelig noe som gjør dem mer ettertraktet en noe annet rusmiddel.