Wookie

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

"Wroooooooaaaaaaaaaaahh"

~Sitat fra en wookie om Pia Haraldsen

"Wroooooooaaaaaaaaaaahh"

~Elg om hans nyeste albumEn wookie er penere versjon av Pia Haraldsen. Det er klart at mutasjon har skapt denne endringen, som har ført til blant annet disse forbedringene:

- Penere

- Mindre hårete

- Bedre til å tale


Wookiene flyttet fra Jorden etter at det ble kjent for allmennheten at Pia Haraldsen var deres mor. De flyttet til en annen planet, Kashyyyk, på grunn av dette. Grunnen til at det er tre y-er i Kashyyyk er sannsynligvis fordi Pia Haraldsen, som har lese/skrive-vansker, aldri ville greie å stave dette. Så navigasjonssystemet på Pia Haraldsens romskip ville sendt henne til en annen planet, hvor de onde grunkene bor.

Det finnes fremdeles en wookie i Norge. Mannen kalles "Elg", og kan sees rimelig ofte brautende på tv. (sammenlign med lydene som Wookiene lager på film)


Wookie på film[endre]

Til nå har bare en person klart å fange en wookie på film. Mannen kalles George Lucas. Måten han greidde å fange wookien var ved å utnytte deres svakhet, en kam. Ved å legge en kam foran et bur, var det mulig å fange den eneste wookien som fremdeles var bor på Jorda, Elg. Originalt var wookien planlagt som et musikalsk innslag, men måten Elg synger på gjorde at de fleste hører det som merkelige rop.