Tofte

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk
   Tekst = ADVARSEL!

Er du fra Tofte så vil du med stor sikkerhet ikke like å lese sannheten! Vennligst logg av Ikkepedia og google deg frem til en eller annen ufarlig og ikkestøtende nettside, feks en pornoside.

  | 

Hilsen en fra Tofte som har klart å rømme, og bruker denne artikkelen som psykologisk behandling av post-traumatiske lidelser etter tiden på Tofte.

Tofte sett fra Oslofjorden

Tofte er ett vakkert sted :D

Unormale Genetiske trekk[endre]

Stedet er sterkt preget av innavl, og lokale slektsstevner vil derfor innebefatte hele befolkningen. Et fellestrekk for Toftebefolkningen er at alle har et kallenavn. Ingen blir noensinne kalt for det presten døpte dem til. En annen kuriositet er at de feirer 1.mai hardere en 17.mai.

Verdens navle[endre]

Befolkningen i Tofte tror selv at de befinner seg i verdens navle. De har kino, bensinstasjon, kebabsjappe, to "utesteder"(som akkurat har skiftet eier (igjen), og som nylig har fått tilbake sjenkeløyvet), og felles toalettanlegg (Fabbrikken). Derfor tror de at Tofte er stedet å være. Det de ikke forstår er at alle disse bekvemlighetene er plassert ut for å dempe nysgjerrigheten på omverdenen. Dermed kan man holde den enkle toftebeboer i Tofte under dens hele livsløp. DET ER VERDENS NAVLE! hehehe...*

*=skrevet av en lokal helt. (beviset på at alt som står her er sant! (red.anm))

Bensinstasjonen[endre]

At bensinstasjonen overlever på Tofte der det knapt finnes noen som kjører lengre en to mil i måneden, kan kun takkes fabbrikken. Hver gang de tilfeldigvis har hatt et "sotutslipp", spanderer fabbrikken vask av alle bilene som har fått sotlag på seg. Dette gjør innehaveren gode penger på, og alle er glade for å få rene biler. Det faktum at de selv puster inn soten som er sterk nok til å etse bort lakken på bilene bryr ingen seg om.

"Pøbbene"[endre]

Breiangen og Smalangen heter disse to utestedene som Tofte har å tilby. Selv ønsker jeg ikke å si så mye om dem, annet at det som regel er en eller flere notiser i lokalavisa (Mulen nytt/RHA), med overskriftene "Bråk i Tofte 1,Bråk i Tofte 2, osv". De holder normal bygdestandard, ikke mye ulikt feks, Texas på Råholdt (Eidsvoll kommune Red.anm).


Fabrikken[endre]

Tofte er sterkt preget av den lokale fabrikken (på det lokale språket "fabbrikken"), som offisielt produserer cellulose. Om den egentlig produserer masseødeleggelsesvåpen nekter fabrikkens ledelse å svare på. Hva de gjør er ikke så vanskelig å tenke seg ut i fra drittlukten. Alle gutter på Tofte tvinges til å skrive under på en livstidskontrakt med fabrikken når de er 7 år. Gjennomsnittslønnen ligger på rundt 50 mark i måneden. Dyret, ikke valutaen. De smarte bruker lønna si på fiskekort (49 mark pr mnd) og fisker ørret på Langevann, mens de late deler opp marken slik at den rekker til neste lønning. Da man verken har hørt om ferier, syketilbud, permisjon eller helg på Tofte, tjener fabrikkens eiere, det store onde konsernet [navn sensurert av myndighetene] masse masse penger.


Hurum Paper Mill[endre]

Oi, den er visst konkurs, da kan jo dette slettes. Men vent nå litt, -der ble den startet opp igjen. Da får vi fortsette artikkelen da. -Faen! -Der ble den slått konkurs på nytt gitt. Ja,ja alt som er å si om den andre fabrikken er at den avogtil er i virksomhet mellom alle salgene og nedleggelsene. Det forunderlige er at Toftes befolkning fremdeles tar seg arbeid der. Et naturlig svar er kanskje at den andre fabrikken betale 52 mark... Ja, nå er visst fabrikken nedlagt igjen... Så nå må dere resirkulere all papp dere finner, fordi dette blir sendt til Sverige, og for en gang skyld, kan vi Nordmenn kaste søppel på svenskene