Stian Abel

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Tidlig liv[endre]

Man oppdaget tidlig at Stian var noe spesielt. Allerede som 4-åring var Stan svært interessert i vitenskap, da spesielt i fysikk. Ordene "Dada, holder ikke i praksis," sjokkerte en hel verden, og det ble iverksatt sikkerhetstiltak for å bekytte Stian fra ondskapsfulle krefter som ville utføre eksperimenter på det unge geniets hjerne og, for den saks skyld, andre kroppsdeler. Kort etter et kidnappingsforsøk av terrorgruppen "Die blonde Haarlocke" gikk Stians familie i skjul, og forble i skjul de neste seks årene. Lite er kjent om denne perioden i Stians liv.

I tiårsalderen flyttet Stian tilbake til Bærum. Hans interesser var nå primært fokusert på rikdom, makt og kognitiv kosonans, men han gjorde likevel verdifulle bidrag til vitenskapelige disipliner som media og kommunikasjon, hvor han lanserte den revolusjonerende og kontroversielle Hitler-Einstein-hypotesen, som ved hjelp av det på den tiden revolusjonerende verktøyet Paint sannsynliggjorde det i dag velkjente faktum at Hitler var en reinkarnasjon av Einstein.

En av bildene Stian, etter gjentatte forsøk med paint, kom fram til. Bildet viser en tydelig sammenheng mellom disse to historiske skikkelsene.

Denne oppdagelsen fikk Stian til å interessere seg for naturvitenskapene igjen, og han brukte den til å påvise at tidsreise var mulig, da Einstein var født før Hitler døde. Dette førte til at Stian søkte permisjon fra skolen, og, akkurat som Abel noen år i forveien, dro på en reise til det fjerne sør; Danmark. I Danmark begynte Stian treningen til den prestisjetunge KappAbel-konkurransen. Lite er kjent fra denne perioden i Stians liv, da trening til prestisjetunge konkurranser tradisjonelt foregår i hemmelighet, så Stian kunne lære av sine forfedres hemmelige teknikker.

KappAbel[endre]

Omtrent år senere var Stian rede. Han ble overført til en ungdomsskole som ingen husker helt sikkert hvor var ikke er av historisk relevans. Klassen var nødt til å velge fire representanter. Stian var et naturlig valg, men var nødt til å dra med seg tre andre. Historikerene er uenige om hvem som ble valgt, selv om de fleste er enige i at han ene var ganske kjekk men dette spiller liten rolle. Stian gjennomførte konkurransen med letthet, helt til finalen.

Finalen fant sted i en fullpakket kino. Tilskuere var kommet fra verden over for å se geniet i aksjon. Stian stakk i frustrasjon ned lagkameraten med en passer tok dette med bemerkelsesverdig ro. Finalen ble intens, og det var før den siste oppgaven helt likt. Den siste oppgaven var å bevise Riemann-hypotesen uten bruk av nulldivisjon eller gangsterteori, noe Stian, etter en kort tenkepause, klarte. (Beviset følger i margen, så lenge den er stor nok.) De andre lagene måtte gi tapt. Stian , de to andre og han kjekke var dermed regjerende KappAbel-mestre.

<3 Stian i dag <3[endre]

Stian er et av de få menneskene i verden som skjønner hvorfor vitsen om abelske druer er så fordømt morsom. På fritiden har han lite til overs for dataspill, men setter alltid pris på basket. Han har gjort betydelige bidrag til anvendelsen av kurverelativitetsteorien på kurvbasketball, noe han selv brukte for å gjøre en formidabel innsats i Pirates Cup. Han har fått tilnavnet Abel grunnet hans åpenbare faglige og i tillegg utseendemessige likhet med geniet.

Stian Abel ? En historisk relevant person i ferd med en viktig kunnskapsdeling. Historikere er uenige enige er vi ikke, det uenige i personens identitet, men alle med en halv hjernecelle kan klart se hvem det er.

Noen spekulerer til og med i om Stian kan være en reinkarnasjon av Abel. Stian har ikke kommentert disse ryktene, men presiserer at han, for en viss mengde fri vilje, kan være villig til dette. Problemet er bare det at fri vilje ikke finnes r finnes ikke.