Sauron

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Sauron ble født 15. mars 1822. Han er kjent for sine illusjonskunster, sitt snodige utseende, sitt forhold med Sarumann og sine koselige planer om å ta over verden.

Sauron var sønnen til Leonid "Dirtyboy" Bresnjev og Elvis. Sauron vokste opp i fornøyelsesparken Liseberg, og mange mener at dette er grunnen til hans fantastisk gode humør. Se og hør-journalisten Kåre Willoch uttalte i 1922; "Denne mannen, han er i sannhet en virkelig latterbombe, en solstråle i vår ellers så grå verden."

Da Sauron var 19 år, bestemte han seg for å reise til Honolulu for å studere. Der traff han 9 andre mannlige studenter, og det gikk fort opp for Sauron at alle sammen var dødsforelsket i ham. Han inngikk et forhold med alle 9, uten at de visste om hverandre. Han smidde forlovelsesringer til dem, og de bestemte seg for å tjene ham i all evighet. Til slutt ble Sauron litt rar, og smidde en forlovelsesring til seg selv. Den hadde innskriften: En ring skal samle dem, en ring skal binde dem, en ring forhekse dem og i kjærligheten binde dem. Meningen med denne ringen var at alle som så den skulle bli forelsket i den, og dermed i Sauron selv. Med andre ord et rimelig godt sjekketriks.

Etter noen år flyttet Sauron til Hollywood. Der traff han masse mennesker som hadde blitt utsatt for plastiske operasjoner, de ble kalt for orker. Han bestemte seg for å bli konge over dette stedet og orkene. Han omdøpte Hollywood til Mordor, som på svensk betyr "morsom plass". Men en dag skjedde det noe grusomt. Sauron var ute på sin daglige spasertur ned på Rimi i rustningen sin, da han traff noen "gangstahs" ved navn Isildur og Elendil. Disse hadde hørt om den fantastiske ringens evner, og de overfalt Sauron og rappet ringen. Sauron ble så trist at han ble til en metallklump. Men noen år etter, i 1991, bestemte Sauron seg for å ta tilbake ringen, og ikke nok med det, å overta hele verden. Han skapte seg om til et stort øye, sitt venstre, siden han var så nærsynt på det høyre. Han allierte seg med Sarumann, en vis trollmann og deltaker i flere suspekte og tvilsomme filmer. Sammen skapte de en stor hær av orker og andre, som skulle knuse verden.

Men slik gikk det ikke. I det skjulte hadde nemlig paret Sam og Frodo fått tak i ringen. De hadde tenkt å beholde den selv, siden den hadde slike fantastiske egenskaper. Men da Frodo forlot Sam til fordel for en viss Gollum, ble Sam så sint at han tvang Frodo til gullsmeden i Mordor. Der rappet Gollum ringen, og på pur F hoppet han i smien for å se hvilken effekt flammene hadde på den nakne huden hans.

Ringen smeltet, og Sauron innså at hans siste sjanse til å sjekke opp folk var borte. Dette gjorde ham så forbanna at han ved et uhell knuste hele Mordor.

Ingen vet nå hva Sauron driver med. Han ble sist sett på en tvilsom bar i Havana sammen med sin elskede Saruman.

Sauron på nachspiel på Honolulu.
Her vokste Sauron opp.
Noen nice orker som synger Gwen Stefanis "Sweet escape" mens de improviserer.
Frodo og Sam; paret som rappet ringen
Saruman som ser på tvilsomme filmer på den runde TVen sin
1. Sauron koser seg på toppen av tårnet sitt før han får vite den grusomme nyheten.
2. Sauron får vite nyheten om ringen, og blir sint
3. Mordor etter at ringen ble ødelagt. EXTREME MAKEOVER
Tvilsom bar i Havana. Inne i det runde vinduet kan du se Sauron og Saruman. Love is in the air....
Isildur. Real gangstah!!!
Ringen. Så mye problemer kan en så liten ting lage.
Dette har ingenting med historien å gjøre.