Ottar

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

"I'll always remember the time we had together. Ah, the drudgery."

~ Oscar Wilde on Ottar


"He owes me alot of money. Too bad I don't have the balls to kick his ass."

~ A shemale on Ottar's debt.


"Waah-hijah, waah.. Hih-jaah-wuah, juah,haah?"

~ Link from Legend of Zelda being confused about Ottar's facial hair.


"Nu kjem sola, førr faen!"

~ A happy Nordlending regarding the return of the Sun.


"Olaf, du må vakne, Ottar kjem!"

~ Kjell Barry on Ottar's arrival.


Ottar[endre]

Jeremiah "Ottar" Nietshce-Wilson (født 12 Desember, 1321) er en verdenskjent fisker som flere ganger har vunnet prisen for beste stingsild fiske. Han har vært aktiv i mange millitære sammenhenger. Kanskje er han mest kjent for sin innsats i den store sivilkrigen mellom Japan og Sverige der han klarte å mette alle i den svenske troppen med totalt 1 stingsild på deling.

Han er den eneste som har vunnet stingsildfiskeprisen posthumt, da han ble brukt som agn i 1405.

Tidligere liv[endre]

Ottar vokste opp i en ateistisk kristendommsinspirert familie som trodde på at Satan en dag skulle komme å frigjøre dem fra alt onskap, men dette hadde desverre en stor negavit innflytelse på Ottar og han begynte i ung alder å røyke kattegress og høre på heavy-joik. Etter 30 år på avvending ble han omsider frisk og fri for alt vondt. Etter en stund begynte han på Hokksund vidregående skole men sluttet tidlig på grunn av helsemessige årsaker.

Sykdom og problemer[endre]

Ottar ble syk etter å ha bodd i Hokksund i to år, så han flyttet hjem til Finnmark og fikk samemafiaen på nakken, men han klarte å skremme dem vekk bare ved å bruke lukten fra armhulene hans. Det tok ikke lang tid før Ottar ble smittet av HIV og fant ut at den eneste måten å overleve på var å reise ut med båten han hadde stående i fjæra, og reise ut til Grønnland.

Demoner og virvelsjokk[endre]

Ottar skulle ha fått en ny sjanse fra Turid, som vissnok var sønnen til halvguden Odin fra Danmark. Han gikk inn i en pakt der han skulle ha evig liv hvis han var mann nok til å etterligne Edwart Grieg og Kjell Magne Bondevik samtidig mens han danset ballett.

Familieliv[endre]

Ottar fikk to sønner, én blekksprut, 14 politikere, 90 hester og 31 motorsykler. Han lever et godt liv i dag i Hollywood, Illonois. Han er god venn av Sir Elton John og Cairne Bloodhoof fra såpeseriene Hotel Cæsar som går på Animal Planet i ukedagene.