Nordmøringer

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Nordmøringer[endre]

normøringer har 12% IQ. det er ikke lov å drive jakt på Nord-møringene, men flokkene holdes under kontroll. og normøringer er rabiate store fettberg.normøringene er henvist til Nord-Møre siden ingen andre ville bo i det hølet. Kontakt med trøndere kan vere noe av det smarteste du jør, de kan lere deg MYE om hvordan du kan komme deg unna de forferdelige nordmøringene.

Et tips fra trønderne: ikke mat eller fang de ville dyra som kalles Nord-Møringer( de er både farlige og utrolig fettfulle dyr). Hva Nord-mørineger driver med er uvisst, men siden de ikke har IQ som mennesker er det sikkert ikke noe fornuftig. de har tenner på ca 4-7 cm og tenna er skarpe og viss en får tak i deg hugger den til og nor du våkner neste morgen er du et nord-møringsmonster selv. det vitenskaplige navnet til nordmøringer er NORITEASNNULLOIQS. de er ikke i dyre ahger, fordi både politiet og komunene har problermer med å fange dem, de kan tross alt gjøre både politiet og komunen til de fæle monstrene nordmørineger.

Det finnes noen Nord-mørineger iblandt oss, men du kan lett kjenne dem igjen ved at de går rundt med sokker i sandalene og synger uforklarelige sanger om noe med Lyn tror vi. De ligner på kalkuner og lukter som noen gamle kalkuner med pest.de kan også gå rundt med buksa høyt opp på magen. de kan vere ganske emo med korte hår. de kan også ha noen fæle gensere med en ukjent logo. ingen er helt sikre på hvordan de logoene ser ut. pass opp!


les også litt mer om dem og de fantastiske trøndere (<--trykk på linken)




-Pippoz