Mobbing

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

"Gode minner mann, gode minner."

~ Oscar Wilde om Mobbing

«Man har ikke mer morro enn man har på andres bekostning.»

~ Ole Brum om Mobbing


Argumenter[endre]

Mobbing er bra. Hvorfor? Vel, la meg summere opp noen hovedpunkter:

 1. Filtrerer ut de svake.
  Jepp, det er sant, svake fortjener ikke å ha det godt.
 2. Holder genene våre gode og sunne.
  En direkte konsekvens av punkt nr. 1. Har en først noen svake i vårt sammfunn vil de tiltrekke seg andre svake, som lager flere svake, og så videre. Det er en ond sirkel som hvis den blir latt gå lenge nok vil ødelegge oss.
 3. Er en del av naturen.
  Mobbing skjer i alle kulturer, enten du er hinduist, satanist, kristen eller Jesus selv. Det skjer i dyreverdenen og alle aspekter av naturen. Vil vi virkelig fjerne en slik stor hjørnesten i vår og alle andres utviklig fordi vi synes synd på folk?
 4. Det er gøy.
  Ok, ok, nå begynner vel kanskje argumentene å bli tvilsome her. Men, du må inrømme, hvis du noensinne har plukket på de svakere må du ha følt en hvis tilfredsstillelse. Det styrker egoet og gjør deg til et bedre menneske ved å tømme deg for litt av den ondskapen vi alle har byggende opp i oss.
 5. Det er min rett som norsk statsborger.
  Greit, det er ikke det enda, men blir det når jeg kommer til makten. Det skal selvfølgelig finnes tilbud til de som mobbes, men dette skal da bestå av fysisk trening, diplomatikurs og psykologi for å forstå hvorfor de mobbes

Gøy[endre]

Jeg har personlig ikke direkte mobbet noen etter ordbokdefinisjonen(gruppevold), men mobbing kan være så mangt. De små udirekte sakene jeg har gjort var gøy som faen og jeg anbefaler det sterkt. Skal ikke skryte for mye her, men er av den oppfatning av at du ikke har følt ekte lykke før du virkelig har ødelagt for noen. Revet ned livsgrunnlaget under føttene deres, tvunget dem til enten å bygge seg en sterkere mer uavhengig mentalitet eller svekkes betraktelig. Jeg hjalp dem, jeg var snill mot dem, men de vil ikke se på det på den måten før de virkelig forstår min tankegang. Litt synd at mitt arbeid for å hjelpe menneskeheten går forbi på en slik måte, kostet under teppet som ondskap når det er de som ikke forstår poenget og hvor snill jeg egentlig er.

Tilbud til de mobbede[endre]

Som nevt i forrige del, når jeg kommer til makten vil det selvfølgelig finnes tilbud til de som er så "uhelige"...

Men er det å la de snakke ut om sine problemer med en psykolog en bærekraftig løsning? Jeg tror det ikke er det. For å virkelig stable seg selv på beina må de lære og utvikle seg, ikke ignorere sine problemer. Vil vi virkelig ha en masse sutreunger som ikke tåler motstand i vår moderne sammfunn? Nei er selvfølgelig det eneste riktige svaret, og med å ikke være fullt så mye imot, kanskje til og med oppfordre til mobbing vil dette oppnås fint og smertefritt. Alt som ikke dreper deg gjør deg sterkere heter det, og vil vi ikke gi vår ungdom best mulige fremmtidsutsikter?

Sluttnotater[endre]

Etter at du har lest dette vil du sikkert tro at jeg er en ond jævel som fortjener å bli mobbet til helvette og tilbake, eller du tror at dette bare er et tamt forsøk på ironi.

Nå har det seg faktisk slik at jeg selv har blitt mobbet, og jeg mener dette har hjulpet meg. Det jeg har lært er at hvis du har et problem vil det ikke gå vekk med mindre du selv fikser det, så jeg forbedret meg selv og banket opp de som mobbet meg. Jeg synes ikke synd på de "stakkars offrene" for andres behov for å plukke på de svake. Vi må innse at det er slik vi fungerer. Jeg har det jævlig, lever i et smertehelvette hver fandens dag på grunn av sykdommer, og jeg tror ikke jeg hadde overlevd så bra som jeg gjør nå hvis jeg ikke hadde hatt det så ille før. Jeg tror du skal lete lenge etter en mer mentalt herdet person.

Og nå sitter du vel og tenker "Åja, han har blitt mobbet selv, er derfor han nå er en ond jævel..". Jeg er kanskje en ond jævel, men jeg liker det slik. Jeg ser på meg selv som over de idiotene som dør som fluer fordi de er så deppa og som kutter seg selv og skriker om oppmerksomhet. Klarer de seg ikke selv, fortjener de å dø. Er slik det har virket i millioner av år, og som det er totalt idioti å prøve å endre på.