Mo i rana

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Historie


De som egentlig grunnlagte Mo i Rana var Adam og Eva. De fødte onger som aldri før, da de hadde fødet nok folk til at de kunne grunnlegge Mo og en arbeidsplass til alle.. Jernverket var det første som ble bygt på mo. Jernverket har ikke alltid produsert råvarer og smeltet metal og jern. Hemmligheten ligger bak den sensasjonelle suksessen av blomstersalg og fiskebåter. Før var de ikks så veldig nøye på hva det het, men før det het Jernverket så var det "Adam og Evas Jernverks blomstersalg & Fiskebåter". For Mo har ikke bestandig vært rammet av forurensing.

Mo i Rana er kjent for å være rusens hovedsted i verden. Det skylder seg at det ligger et tett lag med svevestøv over hele Mo, som fremkaller drastiske impulsive irrasjonelle handlinger som for eksempel å satse hele kommunens pengebudsjett pluss penger de egentlig ikke har på et meget ustabilt og usikkert aksjefond.

Mo er jo en heilt fantastisk stor by, med 3 senter, 20 frisøra, 14 rundtkjøringe og et lyskryss.


Kultur


Folkesalg:

det fins 4 forskjellige grupper mennesker på Mo. Du har Emo, Satanister, Sosser og De normale. Men det er bare Emoer og Satanister som er mest populære.

Chuck, Norris

Satanister og emo har så og si samme klestil, de går i svart, hører på death metal og ronker med kniv. Og Mo har til og med et offetlig sammlested for Emoer og Satanister som ligger sentralt i byen, det er helheim. På helheim kan de sitte og headbange til musikken helt i fred i mørket. Du kan ofte se at en flokk med satanister og emoer som banker en uskyldig person som ikke bruker sminke, har svarte klær og svart hår eller lukter inntørket svette som er 3 mnd gammel. De er som dyr, de jakter ned folk som fluer og når parringstiden er inne så lukter de seg frem til den rette.


Kulturelt sett er det hysterisk morsomt å bo i Mo I Rana. Ramona er møtestedet for all oppegående befolkning, og er stedet hvor disse individene også møtes for å reprodusere seg.


Sport


Mo il, er Mo i Ranas fotball lag. En av deres spillere, Pål Flønes, er i virkeligheten en av Chuck Norris klonede søstre.Så alle hannes ferdigheter er basert på Chuck Norris, og alle vet at han Chuck Norris kan klappe med bare en hand!! På bildene til høyre, kan man tydelig se likhetene.

Fil:Pål Norris.JPG
Pål, Norris


Geografi

Det bor ca 25000 inavla nordleninga på Mo, pluss/minus noen invandrere som vi ikke helt har styr på hvor mange de er.


Lokale Helter


Lille Jan & XrayMade by they ho really knows the Story!