Lesbisk

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lesbiske (også kjent som lesber, flatbankere, teppetyggere o.l.) er et godt eksempel på at uttrykket "på seg selv kjenner man andre" på ingen måte har noen som helst rot i virkeligheten. Hadde den lesbiske kvinnen innsett hvor komplisert hun er, hadde hun nemlig blitt heterofil med det samme.

Vi har jo allerede fastslått at kvinnen er umulig å leve med, og det å plassere to kvinner under samme tak og forvente at de seg i mellom skal skape et harmonisk forhold er således bare å be om bråk. Dette er muligens også grunnen til at lesbiske relasjoner sjelden varer lenger enn ca tre år, og som regel bare i tre måneder. (På den annen side er lesbiske svært flinke til å utnytte tiden de har sammen, ettersom de gjerne inngår total symbiose etter en uke, og helst flytter sammen etter to.)

Det er ellers mange myter rundt lesbiske, og en av dem er at alle lesber helst skulle ønske at de var en mann. Dette stemmer svært dårlig, men dessverre støtter noen lesbiske likevel opp om denne teorien ved å dyrke frem kroppstypen "trailersjåfør", gjerne ved hjelp av store mengder øl. Mange av disse kler seg i tillegg som tømmerhuggere, ler med nesa og klipper håret med barberhøvel. Imidlertid har den yngre garde gått litt bort fra denne maskuline stilen, og den nye trenden blant unge lesbiske er nå å se ut som androgyne tenåringsgutter. At ingen har funnet opp programmet "Straight eye for the queer girl" er således et mysterium.

Mange menn lider dessuten av misoppfattelsen om at lesbiske ikke kan ha fullverdig seksuelt samkvem uten at et eksemplar av typen hankjønn kommer og bidrar litt med penisen sin. Dette er feil, og stammer sannsynligvis fra dårlige tyske pornofilmer, der alle "lesbiske" dessuten har overdimensjonerte silikonpupper, lange røde negler og helst har sex iført stiletthæler og veldig mye lipgloss. (Det er ellers verdt å nevne at virkelige lesbiske med lange røde negler som regel faller inn under kategorien sadomasochister.)