Lekser

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lekser er noko som ble oppfunne av Saddam Hussein som eit torturmiddel. Ideen spreidde seg raskt og etter berre ni år hadde leksene komme til Amerika og Europa. etter 19 år hadde det også nådd fram til Norge, her ble tatt godt i bruk i regjeringen under ledelsen av Kjell Magne Bondevik.

Leksenes historie i Norge[endre]

Etter fleire år som ren tortur ble det og brukt som eit hjernevaskingshjelpemiddel for å få folk til å ikkje merke kva som eigentleg hender i regjeringa. Dei som ikkje klarte å bli hjernevaska var som regel folk med ADHD eller folk som ikkje brydde seg om kjeft ble, stempla som gale og innlagt på psykiatri. "Ein skal tidlig krøkes" var eit ord som Kjell Magne Bondevik tenkte på da han innførte skolen og leksene. Først var det berre dei som var over 8 år som hadde lekser, men etter mange år fant regjeringa ut at det ikkje funka heilt, så dei senkea grensen til 6 år. Dette funka betre, men ikkje perfekt, så i 2001 lot han utvalgte barnehager og parker gi ut lekser. Hvis dette funker bedre kommer alle barnehager og/eller parker til å gi ut lekser

Leksene er laga sånn at elevane skal kunne gjere opprør mot dem men at dei ikkje skal forstå leksenes eigentlege tyding.

Se også[endre]