Lærar

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Ordet lærer har ingen opprinnelse, ordet lærer har eksistert helt siden dethar eksistert lærere. Det hevdes derimot av noen at lærerne er en egen rase som ble skapt av Chuck Norris. Lærere har nærmest ingenting å gjøre å bruker fritiden sin til å torturere elever med lekser og prosjekter. Lærere immigrerte opprinnelig fra Uganda og etter en stund spredte de seg og dekker nå hele verden, untatt et lite strøk på Grønnland.

Rovdyr[endre]

Lærerner er ofte litt smågale fra fødselen. Hvis ditt nyfødte barn har onde tendenser er det godt mulig at du har fått en lærer. Spesielle symptomer lærere kan ha som små er en stor uforklarlig redsel for humor, det eneste som da kan få dem i godt humør er gramatikk og franske gloser . Lærerbarnet har også ofte en forkjærlighet for bananer, sauer og satan.

De kan kanskje være harmløse som barn, men når de vokser opp blir lærerne de fryktede rovdyrene som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på de fleste.


Lærernes hovedkvarter heter "skolen". Her blir elever daglig innsatt til tvangsarbeid hvor de må skrive stil og skrelle appelsiner.Og facke andre ellever. Jaktmetodene til lærerne varierer. Det finnes så mange grusomme raser, men her er noen av dem:

Tysklærern: Han ser utover flokken sin, bestemmer seg for det svakeste leddet, men har slår ikke til enda. Han vil gi byttet et hint først. Hvorfor er et av skolejungelens store spørsmål. Kanskje for å gi byettet et par sekunder på å finne en måte å forsvare seg på. Eller kanskje bare for å lage panikk. Han er klar nå, ser utover flokken en siste gang og sikter seg inn på offeret som nå allerede vet det er dødt und anschripstch! Han angrioer igjenn og igjenn med sine tyske gloser. Helt til offeret han har valgt ut er dødt. Da kan han forsette jakten.

Lama-læreren: Jeg vil advare spesielt mot lamalæreren. Dette dyret er virkelig nifsfarlig! Aldri la lamaen åpne munnen, det er det tryggeste. Får den sjansen vil den bedøve seg med sin farlige gidt. Religion og moral er den kallt og vil få et hvert offer til å sovne umiddelbart. Blir man utsatt for denne giften i lengre tid kan man risikere å bli kristen (se sinnsykdommer)

Hendelser[endre]

Det er flere hendelser opp igjennom lærernes historie. Dessverre er de fleste så grusomme at de ikke kan skrives ned, de vil helst glemmes. En av de hendelsene so KAN nevnes er blant annet innføringen av ITL.

Mer kommer...

--''Kakevoldtekt'' 4. sep 2008 kl. 13:10 (UTC)