Karl radek

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Karl "dirtyface" Radek ble født 22. september 1876. Han er kjent som en tvilsom kommunist, gullfiskforsker, medlem av punkgruppen "politburo" og god venn av bandet "Helloween".

Denne fører til tidlig skjeggvekst
Karl "Dirtyface" Radek mens han røyker noe tvilsomt
"Dirtyface" Radek og "Rambo" Zinoviev, vannmelonens oppfinner

"Dirtyface" Radek vokste opp i Jekaterinraspratsarevilazjdapirikskijbrasnijmelemkaramalovosombolstiemnotari.Han var sønn av en fattig gullsmed og en steinrik ballerina. Mesteparten av barndommen tilbrakte han i teateret, mens han så på sin mor som var på jobb. Han spiste kun gjendekjeks, som førte til at han fikk tidlig skjeggvekst. Han fattet tidlig interesse for punk, og kom i kontakt med bandet "Partiet". Der fikk han mange venner, men han hadde et dårlig forhold til "Killah" Stalin hele livet.

Radek og Stalin diskuterer manneting i fengselet

Etter "revolusjonen" i 1917 fortsatte han i bandet. Han ble interressert i gullfisker, og utdannet seg til gullfiskforsker. I 1927 kom han med den kontroversielle teorien om at gullfisker kan kommunisere på azerbadiravalasansk. Han droppet den i 1938 etter at Michael Jackson mente at teorien var helt i dass.

Det samme året ble han fengslet under Moskvaprosessene. Mange av hans gode venner mistet livet, men det brydde "Dirtyface" midt oppi ræva. Han smisket med "killah" Stalin, og slapp dermed dødsdom. Han ble satt i fengsel, der han fortsatt sitter.