Kaizers Orchestra

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

- Jadå. Sikkert favoritt-cdn hans også. Han bare elsker ompamusikk altså. Kaizers svar til om Janove hadde hørt på Ompakara-cden han fikk før konserten i Tønsberg for to år siden.

Kaizers Orchestra er et norsk danseband som for det meste er fra Vestlandet og Jæren.

Hvertfall er tre av medlemmene fra Jæren, og alle bortsett fra Øyvind Storesund, også kalt Øyvind Thunder Kaizer er fra Vestlandet. Han er fra i Telemark De andre medlemenne i Kaizers er grunnleggerne Janove Sjakalen Kaizer og Geir Hellraizer Kaizer, Terje Killmaster Kaizer, Helge Omen Kaizer og Rune Mink Kaizer


Fans[endre]

Fansen kommer alltid foran musikken. Kaizes Orchestra har faktisk et enormt fans-problem, ettersom alle fansene danser ompa til de dør, sliter de med å rekruttere nye lyttere. Hint hint HINT?

Musikk[endre]

Kaizers Orchestra spiller fantastisk og merkelig gypsyomparockoljefat, pumpeorgel og mer tradisjonelle musikkinstrumenter. De har gitt ut tre album Ompa Til Du Dør, Evig Pint og Maestro. Alle tre handler om jævlige ting som helvete, kristendom, mafia, institusjoner osv.

Tekster[endre]

Det finnes ingen nedskrevne tekster noe sted. Har du et utrolig godt språkøre som også forstår dansk, og lyst til å hjelpe oss med å etablere et arkiv? I så fall, send en epost til [email protected]_riksmaalungdom.nu

Geniale sitater[endre]

"Sjakalen har alltid rett. Til og med når han tar feil"


Se også[endre]