Isbilen?!

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hva er egentlig isbilen og hvem står bak den? Det er et ubesvart spørsmål som mange sikkert har undret over, men her i denne artikkelen har jeg tenkt til å avsløre den lenge bevoktede sannheten! Det hele startet en mørk høstnatt, allahmenneskene (alt av utenlandsk opprinnelse) hadde allerede begynt å kreve inn sine terretorier, og holmlia var allerede beleiret. De stakkars nordmennene som bodde der ble kastet ut av sine egene hjem, men noen fikk bli, for det var ikke bare den onde sorten av allahmenneskene som hadde bosat seg der. De gode allahmenneskene lot noen norske familier få bli, ikke at dette var en fordel, men det vil jeg komme tilbake til.

Faktisk det var slik vi fikk det som kalles for sosser, et nokså merkelig fenomen (intet possitivt fenomen, men allikevel et fenomen). For noen av nordmennene var så desperate på å få tilbake hjemmene sine at de brukte søle for å gå i ett med omgivelsene, senere kalt negerkrem aka brunkrem! Altså sånt som sosser bruker, eller hvite mennesker med sykiske wangsta skader.

Tilbake til historien Det som videre skjedde var at ingen ville ha disse brune sakene flyvende rundt på arbeidsplassen sin så de fikk ikke noen jobb!(jeg er ikke rasist til deres info.) Derfor kom noen av allahmenneskene opp med en storartet idé om jeg må få si det selv, nemmelig isbilen. Dem så jo hvordan isen gikk unna på sommeren, med masse iskrem kåte unger som løp rundt og maste på foreldrene sine. Disse allahmenneskene startet en helt egen bedrift med dette og fikk inn en god inntekt, så gikk allahmenneskene videre til neste nivå, kababsjapper! Men noen norske personer så på dette som en annen mulighet. Nemmelig det perfekte skalkeskjulet for voldtekt. Ja, for hva er vel ikke bedre enn å komme kjørende med den tiltrekkende kraften fra isbilen sin muntre melodi, som trekker til seg ungene som magneter. Deretter er det bare å spørre en liten forvirret, og iskrem kåt gutt/jente om han vil være med inn å se hvor isen blir bevart. Voilá og du har en rykende færsk barnevoldtekt på VG'es forsider! Der har du historien om isbilen. jeg fikk bare 7 års skolegang derfor alle skivefeila. min iq er 43. derfor liker je frp.