Hybelkanin

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Hybelkaniner er små dyr av støv og finnes i forskjellige størrelser, fra ”Small” til ”Extra large”. Disse reptilene er svært utbredt, og strekker seg fra kjelleren til loftet. Hybelkaniner er også kjent å være smittebærere av sykdommen revefeber. Hybelkaniner trives best i regnvær og er derfor blitt et helseproblem i Bergen.

Levesett[endre]

Hybelkaninen ernærer seg først og fremst på lo. I sokkeskuffer og andre oppsamlinger av ullklær kan det derfor skapes egne hybelkanin samfunn. I disse små økosystemene sitter kaninene og smatter. I enkelte sjeldne tilfeller kan det også forekomme at de nynner på sanger som ”Bicycle” og ”Billy Jean”. Det finnes kun ett kjønn av hybelkaniner, kaninene vokser helt til de når maksimal størrelse på rundt 5cm i diameter og dermed deler seg.

Arter[endre]

Hybelkaninene finnes i utallige arter. Fra ”hvitstripet-spoilerkanin”, til ”brunhvit lesper”. Levesettene på disse artene er nokså like, men den ”Rødøyede-diablo” kaninen er spesielt aggressiv. Hybelkaniner er stort sett ufarlige, men kan i enkelte tilfeller bli så mange at de dekker til større gjenstander. Et eksempel er John F. Kennedy, som i motsetning til det de fleste tror, aldri ble skutt, men levende begravd av hybelkaniner.

Fakta[endre]

  • Hybelkaniner kan oppstå i alle hjem, ikke bare hybler.
  • Verdens største hybelkanin var 13cm lang, 5cm bred og 7 cm høy.
  • Statuene utenfor Stortinget representerer egentlig hybelkaniner, ikke løver som folk flest tror.

--''Kakevoldtekt'' 5. sep 2008 kl. 21:11 (UTC)