Hjernen

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Det viktigste[endre]

Hneejrn er mrkleleig. Den lseer ikke hlee odert men brae frøtse og stise bskoatv og så skpaer hejrenn det frøste odret du tkener på.

Dtete gejdler sevslgat mer elelr mdinre for eknetle.

Det nest viktigste[endre]

Den kan også få en masse bokstaver til å se ut som bilder. Mange kunstnere har prøvd å brukt dette i malerier, Edvard Munch var en av dem, men han fikk det aldri til.

Annet om hjernen[endre]

Det er blitt påstått at hjernen er alene, det er selvfølgelig bare tull og og gammel overtro. Hjernen har selskap av sin yngre og mindre begavede bror lillehjernen. De deler på den ansvarsfulle jobben det er å få et menneske helskinnet gjennom hverdagen. Hjernen tar seg av den daglige driften og vanlige gjøremål. Hva lillehjernen sysler med er fortsatt et mysterium. Enkelte mener den tidligere hadde ansvaret for å koke kaffe, men at denne funksjonen ble overflødig da kaffetrakteren ble oppfunnet og lillehjernen ikke klarte å henge med på utviklingen. Uttrykket "å ta seg 5 minutter og kaffe" stammer trolig fra denne tiden, man satte seg ned og lot lillehjernen få kjøre showet for en liten stund. Hjernen kan også bli krympet pga den for for mye alkholhol. det e selvsakt ikke bra for både hodet der nede og storhode (kukhodet)