Halo 3

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Halo 3[endre]Halo er en first person spytte-spill laget av Beach-Buggy uten omtanke for alle de ukule nerdene som fortsatt har et liv og gode karakterer på skolen.
Halo 3 handler om narkovrak som flyr rundt i rommet uten mål å mening for å finne noen fancye ringer som skal sprenge idiotene som er slemme.
Det er mange ting som komemr til å dø når du spilelr dette.


Våpen[endre]Det finnes Menneske-Våpen, Blåe-Våpen og Helt-På-Jordet-Våpen.
Alle disse våpnene kan alle holde og er veldig glade i dem...de fleste sier bangbang:D:D men rekylen er ikke den samme hvor som heldst. altså hvis man er i skoagen og skal skyte, må man finne den retter temparatur innstillingen. hvis man skyter en bjørn som er 128 grader, så må man stille skulelagertemparaturen på 129 grader. men hvis en hjort er 126 grader, så kan man bare ta en spisepinne å stikke den inn anus på bjørnen, siden det er den som er haren i skogen, som da ikke har hatt kontakt med elgen. sånn funker logikken i denne prosessen


Folk[endre]Master Chief- Et offer for kidnapping og anabole steroider. Han er skikkeli skikkeli svær og eier det aller meste. han er sammen med Cortana, som er pcen til en dame som er masse eldre en han selv;DArbiter- Et romvesen som dreit seg ut og fikk tittelen AvBiter fordi han har så naise tenner:D:D:D Han er smartass og liker å kjefte på andre, fordi han er bitter fordi han er singel, i motsetning til Master Chief. Han har en gruppe med alle de andre av sitt slag, og de har et hip-hop band med navnet Fem-På-rekke.Sgt Johnson- DA NIGGAH (ikke rasistisk ment) Han er den i spilelt med mest "tude" og elsker små horete damer uten klær...Derfor elsker han cortana, og er sjalu på Master Chief som stadig banker han og går å har det gøy med Cortana etterpå. Han er i tillegg kåt på arbiter (tror alle)Cortana- er heit, det er det som er å si om henne.


Skaperne[endre]Chuck Norris dannet beach-Buggy alene, og eier noe helt jævlig, han spiller alle rollene gjennom alle spillene. Han liker å banke morra di fordi det hjelper han med oppdragene.


Trivia[endre]


Chuck Norris lagde halo 3
Det eier
Denne artikkelen blir sur om den blir slettet
Blir artikkelen sur kommer den på døra di med pumpehagle
Hvis følgende skjer, må du skrive den her igjen nøyaktig som den er nå
Små nærder sitter å sikler på dette spillet:S
Disse nerdene har ikke noe liv SUCKAH!
kakevoldtekt suger
Spis dem istedet
Nå har jeg ikke mere å skrive