Grevlingen Ungdomskole

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Grevlingen Ungdomskole fikk sitt navn av en lærer, på grunn av hans utseènde som minnet alle om en litt lubben grevling. Litt gammel og grå en, men også en ganske fin grevling. Det ser også ut som om elevene har tatt seg veldig til dette navnet. Noen kan oppføre seg som en psykotisk grevling med rabies. Andre kan også minne om aper, men grunnen til dette er desverre ukjent. Store tilfeller av princess bitchface syndromet (sossesyndromet) kan også finnes på denne skolen.

"Jeg er en grevling, dere er grevlinger, sammen er vi grevlingene!"
-Rektor på skolen.
"Er dere risgrøten så er jeg kanelen!"
-Kuleste lærern på skolen! ^^

Historie[endre]

Skolen skulle egentlig begynne å bygges på i 2004 ved Son, men takket være Vestbys intelligente ordfører ble dette utsatt til 2006, på grunn av hans alvorlige drikkeproblemer.

Mer informasjon[endre]

Skolens mest viktigste perioder på året er juletider når det ellers er klart for det store juleshowet. Da fikser alle lærerene frem skolens flinkeste skuespillere, sangere og dansere (og av og til ikke fullt så flinke) for så å tvinge dem gjennom fire ukers beinhard øving, og dermed sende dem ut på scenen og håpe på det beste. Resultatene kan bli overveldende, og er man heldig har lærerene også plukket ut noen av skolens sosser. Ut av dette kan man få morsomme versjoner av sanger som "O Holy Night". Syngende sosser håper vi for all del at du aldri støter på (selv om det er vanskelig å unngå), på grunn av deres skjærende falske stemmer som borer seg inn i øregangen din og forplanter seg der kun for å torturere deg. Som sagt finnes det mange av dem på Grevlingen skole, og det anbefales ikke å hilse på dem, ved mindre du har et sterkt ønske om å bli smittet av sossesyndromet, eller å en langsom smertefull død.