Gears of War

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk
GOWcover.jpg

«Dette spillet er nesten like Bad-ass, som meg»

~ Chuck Norris, om Gears of war


«Jeg kan ikke se! det er for mye mye blod på skjermen»

~ Jonas Lie, når han glemmer å rydde opp etter kvelden før


«Dette blir for mye for meg....»

~ Arnold swartzerneger, om Gears of War


«BØ!!!»

~ Bømannen


Gears of War en serie andrepersons-prøv å drepe dine motstandere på den mest voldelige måten EVAR-skytespill. Serien består av to spill, kalt Gears of war, og Gears of War.....2. Spillene fokuserer rundt livene til Baird, Cole, Marcus, Dum, Tai, Carmine, og mange andre (se karakterer). De befinner seg i en postapokalyptisk verden, hvor en ganske slem rase med ondinger kalt Lokust, har gjort seg bemerket ved å utslette 1/4 av den menneskelige befolkningen. Det er verdt å gjøre seg oppmerksom på at handlingen ikke finner sted på Jorden, men på en annen planet i en galakse langt langt borte, kalt Sera.

Spillene ble først sluppet på XboX en gang tidlig i det tjueførste århundret. Det første spillet oppnådde nesten gudommelig status og ble ekstremistisk poulært. Den nye kombinasjonen av: vold, vold, stygt språk, blod, gørr, monstre, våpen, biler, humor, få kvinner, vold og motorsager var den perfekte kombinasjonen for alle gutter, menn og eldre pensjonister som søkte fri fra en lang dags slit. Gears of War 2, ga ikke spillerne noen revulosjonerende ny opplevelse. Men lovte med bedre grafikk, mer vold, mer monstre, nye biler, nye våpen, fortsatt få kvinner, mer blod , mer gørr, morsommere humor, enda mer vold og kraftigere motorsager, at spillerene ikke ville bli skuffet. Det var få som ble skuffet....

Spillet har PGI 21 år, grunnet...ALTGameplay[endre]

Gears of War spillene, er såkalte andrepersons-drep dine fiender på den mest voldelige måten evar-skyte-spill. Dette var en helt ny sjanger innenfor spillverdenen. Til da hadde en bare; drep dine motstandre med et kubein og teapose dine motstandere, vert på markedet. Hvordan en vil drepe sine motsatndere på den blodigeste måten i spillet kan stort sett avgjøres av spilleren selv. Det kommer an på hvilke vanskelighetsgrad en spiller på, hvilket humør en er i, hvor mandig en er og om man liker maskiner, eller å gjøre ting for hånd.


Mal:Under konstruksjon!!!