Frelsesarmeén

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Frelsesarmeén[endre]

''"The greatest movie of all time! Oh wait.. Nah, just forget that one". - Oscar Wilde's views on Frelsesarmeen


"Jæ tror'u mæ sluttæ å bablæ bullshitt asså, det ær jo berre unødvendi' vettu førr faen!" - King Harald on Oscar Wilde's sexuality.


"Look who's speaking now, biatch." - Oscar Wilde on King Haralds dumbness.


"Pie... ?" - A man on Frelsesarmeén.


En undergrunds sekt i Norge som utøver satanistske ritualer verden rundt. De er ansvarlig for klimaendringenene og oppløsningen av Soviet Unionen. Akkurat nå jobber de med sitt nye prosjekt som innebærer å ta total kontroll over Nord-Trøndelag.

Rekrutterings måte[endre]

Frelsesarmeén, eller internt kjent som Dark Brotherhood rekrutterer folk ved å ofre ei geit bak huset til de som skal rekrutteress. Geita vil senere våkne til live igjen og ta en joik som forfører folkene til å bli med i sekten.

Utgitte album[endre]

Frelsesarmeén har hittil gitt ut albumene: Det Blikket Du Sender Meg, Gir Meg Kreft, 1274 b.c.

Medlemmer[endre]

Det er per i dag 4 millioner medlemmer av den kaotiske sekten som har spredd sin ondskap gjennom galaksen.

Lederne i Det Mørke Broderskapet består av Adolf Hitler, Frank Sinatra og Øystein Sunde. Det er rykter om at grunderen av denne sekten er den beryktede Onde Jesus som begynte med et par medlemmer fra planeten Tjoafriadrskvulpur og har vokst siden den gang.

Innflytelse på Norsk politikk[endre]

Frelsesarmeén har hatt stor innflytelse på Norsk politikk gjennom århundrene. De fikk nemlig SV inn i Stortinget. SV står egentlig for "Satanistisk Vrede" som skal omgjøre alle i det Norske samfunn om til sine små slaver.