Første verdenskrig

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Første verdenskrig ble startet av Samurailand. Samurailand prøvde å overta verden. De var allierte med Mona Lisa. Samurailand klarte å ta over hele verden utenom Japan fordi der var alle ninjaene. Norge ble heller ikke tatt over siden de var venner mad ninjaene. Ninjaene ville ikke være med i krigen siden Samuraiene fra Samurailand er noen jævla svekklinger. Men da en av samuraiene sa at ninjaene var redde for å slåss mot dem døde han 5 sekunder senere. Nesten alle samuraiene døde 5 sekunder etter ham. Ninjaene kunne ha drept dem på under 0 sekunder, men de gadd ikke. Nå er det bare en samurai igjen og han sitter ved siden av en BhH til en ku i Samurailand som er på en kvadratmeter.


Historiske hendelser under Første Verdenskrig.[endre]

  • Femdagers slaget i Tyskland.

Når samuraiene invaderte Tyskland, møtte de en stor hær av folk i lederhosen. Slaget varte i fem dager og 364782 tyskere døde og bare 5 samuraier.

  • 10 sekunds utslettelsen a Samuraiene

Ninjaene drepte alle utenom en samurai på 10 sekunder etter at en samurai hadde sagt at ninjaene var redd for samuraiene. De fleste ninjaene var homofile og dermed dømt til å tape.

--Vennen til Satan 25. mar 2007 kl. 17:41 (UTC)