Eli Hagen

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Eli Hagen, også kalt Lille Persille på grunn av hårfrisyren, er gift med politikeren Carl I. Hagen.

Fru I. Hagen smiler fornøyd med sitt 30 centimeter høye hår.

Historie[endre]

Eli Hagen ble laget av ekornmelk blandet med potetmel som ble bakt i en belgisk vaffelovn, og brakt til live av et strømstøt direkte fra en generator ombord på Statfjord C. Av denne prossessen kom det et avfallsprodukt som senere skulle vise trynet sitt i form av Ari Behn.

Under den store fyllekula i 1978 spiste Eli et kunstgjødsel som kombinerte hennes DNA ned plante-DNA, og hun fikk derfor 3 meter høyt hår. Håret må stelles med motorsag og gressklipper hver morgen for å forhindre at Eli får lyst til å slå et spedbarn i ansiktet.

Eli Hagen fikk i 1991 i oppdrag av dovregubben å bestemme hvor lange dagene i Norge skal være. Eli bestemte at dagene skulle være 24 timer lange, og dette systemet brukes fremdeles i Norge. Andre land har nå gått over til det nye 27-timers systemet.

Eli var en kort periode medlem i "Power Rangers", der hun brukte gjennomsiktig kostyme fordi alle de andre fargene var opptatt. Episodene ble aldri sendt. Hun har senere uttalt at dette var en av de mest opphissende periodene i hennes liv.

I 2001 var Eli medlem av et utvalg som skulle sprenge sjøormen i Seljordsvatnet ut av Seljord kommune, og lande i havnebassenget i Oslo. Etter en lang dag med sniffing av dyamitt på slottet,tok hun på seg sminken bak-frem og bestemte seg for å ta trappene ved slottet. Med bilen. Da en skjelven Eli Hagen snublet seg ut av bilen, Kom Carl I. Hagen løpende, pærefull på hjemmelaget vin han hadde fått av Kong Harald og veltet Eli over ende. En ny sport var født.

Kuvelting[endre]

For man kan ikke snakke om Eli Hagen uten å nevne kuvelting, hennes største hobby. For Eli og Carl I. Hagen har det gått sport i det, og de to reiser annenhver helg til Toten for å drikke seg "til legoland" og konkurrere mot andre kuvelting-klaner. Nærmere informasjon om kuvelting får man hos Norsk kuvelterunionl