Diskusjon:Jente

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Såpass ! Hvordan kom du til denne planeten da, lille venn ? Ikke gjennom en kvinnes fødselskanal vel ? I såfall ville hun straks druknet deg i fostervann og løpt for å shoppe. Tok romfergen din en tur på egenhånd, mens du spilte nettpoker og dro deg i nintendo øret ditt? Din religion har sikkert lært deg at du kom i warp-fart på en motorisert elektromagnetisk skillingsbolle, for å straks ta til med å vokse opp i en omvendt dimensjon av tredimensjonelle elementer med utspring fra Den Store Brainstorm Bibelen Fra Gutte-Galaksen Smart. Til din informasjon : Der er pr. idag så få menn igjen i denne omvendte dimensjonen, at det haster å få rekrutering av små gutter som kan overta herskerdømmet, planlegge nye kriger og erobringer. Problemet er jo naturligvis at disse mennene har forstått at de ikke kan reprodusere seg selv og står i fare for selvutryddelse. Det er derfor viktigere enn noensinne at små, skillingsbolle-gutter lander trykt i den omvendt rette dimensjon en generasjon til. Etter en lang og kvisete oppvekst, med grunnleggende kamptrening og hersketeknikk, blir de utklekket som ferdige løkhoder. Så snart første runde i klappjakten på nye seire er lokalisert, drar skillingsbolle elektromagnetguttene avgårde for å sikre sine etterkommere større historiske eventyr å fortelle om. Problemet er at når warp-mennene (som allerede vet om utryddelsesfaren) ikke har flere warp-fart-gutter å lære opp, utløses det borgerkriger på herskerplaneten, Warpland, (hvor småguttene tror de kommer fra). Ingen store menn er villig til å komfrontere dem med sannheten som vil gjøre ende på alt. Alle skillingsboller er spist ! Ingen guttemunner blir mettet. Alle innbyggerne sloss og dreper - ingen arbeider ! Sulten råder - døden hvisker warp-dvergene i ørene. Forteller vulgære historier om hvordan de ble til. Hvesende og viskende stemmer som gjentar : Dud - tøffen - du er simpelthen født av en kvinne (å gubbanoa Jente, hulk og helvete) Rystet og nedbrutt ser alle etterhvert at de omvendte elementene ikke er tredimensjonal, men femdimensjonal.

Samtidig har Jenteplaneten Eggebolle-Shopping-Land, fine dager. Ingen der bekymrer seg over noe. Alt er velorganisert og det finnes alltid nok eggeboller til alle. Shoppingsentrene er av rent gull, åpent 7-24, manikyrene utdannes på samlebånd. Penger trykkes døgnet rundt og er til fri avhenting ved Eggebanken Coperative For Freedom. Ingen har hørt om ordene: Erobring og hersking, eller innta herredømme over verden, kriging, slossing eller nintendo. Alt er fryd og gammen og solen skinner i sommereggelandet på gullplaneten deres. Reproduksjonen er så enkelt her. Kloning av bestevenninnen, og vips så er man igang med venninneshopping. Klær er bruk og kast fordi man simpelthen er mest opptatt av å bade i det mektige og varme Eggeplommehavet og ikke har sans for annet enn bikini til bekledning av sin brune kropp. Solen varmer hele året og Pils - Fantomene Brobyggerbarer er døgnåpent.

La din religion ønske deg god bedring, mens du styrter utfor i avgrunnen og ikke kan se deg tilbake. Snart har sistemann styrtet. Der er faktisk ingen igjen der bakom deg, der i Løkenes Skillingsbolle Warp-fart Planetens Land. Lykke til på reisen ! Du trenger det. Eller: Du kan jo kjøpe en enveisbillett til en annen planet.