Camilo

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Camilo er en fiskerase som lever i kraner, badekar, vaskeservanter og andre husholdnings produkter som kan inneholde vann eller vann-aktige greier. Camilo-fisker er små, slimete og veldig rosa. De elsker å snakke om været og hvordan man dyrker frem lilla roser. Men hva enn du gjør, IKKE snakk med dem om albansk utenrikspolitikk. Det er en av de sikteste måtene å ble bitt på. De er også ekstremt giftige. Dersom en Camilo fisk biter deg, er det dette du må gjøre:

1. Løp så fort du kan til nermeste sandkasse (det oppfordres til at alle husholdninger har en sandkasse av typen "Sand 'o' matic") 2. Spis minst 2 liter sand. Det er ytterst nødvendig for å få giften ut av blodet. 3. Ta en Kål i høyre hånd og skrubb den over hele fjeset før du legger deg ned i solen og ser på en Kråke. Om du skulle være så uheldig at du hverken har en sandkasse av typen "sand 'o' matic", en kål, sollys eller en Kråke du kan se på i nærheten, er det bare å legge seg ned å dø.

Årlig dør ca. 135 folk av Camilo bitt. Ved siden av det faktum at Camilo-bitt er lifsfarlige, smaker fisken veldig godt. Stek den i en marinade av hundemat og saueull og ha poteter ved siden av. Camilo er en fisk som er serdeles vanlig. Den blir ofte sett av folk som doper seg på marihuana, heroin, kokain, amfetamin og skolelim. Om det er tilfeldig, er ikke bevist. Forskere verden over prøver å finne ut hvordan denne fiskerasen formerer deg, ettersom den bare forekommer i hannkjønn.

Sagt om Camilofisker:


"Den vart skræmt, ja!"Skremmer'n om Camilofisk.


"Det bodde en ytterst underlig en i min doskål" Henrik Ibsen da han oppdaget en Camilo på dassen.


"We can change its colour, we can make a change to it! Yes we can!" Barac Obama om denne rosa fisken.


"Eg har no aldri i mitt liv, sett ein så underleg fisk. Han skal vore med i bokji mi!" Ivar Aasen da han så en Camilo fisk på et billigt motel.


"Namme fisk! den skal Martin ha til kveldsmat oppå den tripple "fat ass" burgeren sin." Martin Andresen om smaken.