Bukharin

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Nikolaj "Babyface" Bukharin ble født den 77. november 1883. Han er kjent for sitt babyansikt, sitt store forbuk av damepafyme, sitt emo-image og sin deltakelse i punkbandet "Politburo".

Unge Nikolaj vokste opp i Sverdlovskijbresjnevskijskiji. Han var sønn av en fattig bondegujott og en enda fattigere skopussedame. Barndommen hans var preget av skokrem, fyll og vold. Dette fikk ham til å satse på å bli rik når han ble stor.

Han fattet tidlig interesse for punk, og han ble med i det nystartede bandet "Partiet". Der hadde han mange gode venner, spesielt var han kompis med Alexei "Drunkman" Rykov. De pleide å ha store fyllekalaser i lag, og de ble etter hvert ganske beryktet for dette.

Etter "revolusjonen" i 1917, ble han uvenn med "Killah" Stalin etter en uoverensstemmelse om en grønn sofa. "Killah" Stalin gjorde alt for å ødelegge livet for Bukharin. I 1922 fikk Bukharin tilnavnet "Babyface",på grunn av sitt babyansikt.

I 1932 traff han en dame som het Anna Larina, og hun ble gravid i 1937. "Killah" Stalin var i denne perioden veldig forbanna på "babyface" Bukharin. Han fikk ham og andre prominente partimedlemmer fengslet, blant annet "Drunkman" Rykov, "Rambo" Zinoviev, "Smartass" Kamenjev og Karl "Dirtyface" Radek. De ble alle skutt, untatt "Dirtyface" Radek.

Nikolaj "babyface" Bukharin ble skutt i kjelleren i Lubjanka i 1938, sammen med "Drunkman" Rykov.

Bukharin ser ut i luften med et trist emo-uttrykk

Fil:Bukharin.gif

Alexei "Drunkman" Rykov


Fil:Www.eskoleia-mobel.no.jpg
Den grønne sofaen til Bukharin, som hadde stor betydning for hans liv.
Noen nice blomster.