Brukardiskusjon:Obowatt

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Jøss![endre]

Jøss, er du her med vaskekosten og skurebøtta også?! Dette synes på en måte som en verre oppgave; her er det mye mer søppel enn på «den ordentlige Ikkepediaen». Jeg kan forresten ikke skjønne at vi i Lille Norge skal behøve å ha TO forskjellige, men men den andre er såkalt nynorsk, det synes bare ikke så godt. De internasjonale versjonene peker litt forskjellig til bokmål/nynorsk-utgaven. Jaja, lykke til, men husk skolen også, da ! --Jaf (ikke bruker her) --82.147.41.83 3. sep 2007 kl. 16:53 (UTC)

Måtte nesten det.... men synes det mangler en hel del, småting!! (Burde gått an å flytte alle de brukbare artiklene herfra til den andre Ikkepediaen) men det er vel ikke jeg som bestemmer! Tenkte meg at det var ille, men dette er faktisk ganske ekstremt Skal uansett kategorisere etter beste evne!!! --Obowatt 3. sep 2007 kl. 19:16 (UTC)

Flere som rydder?[endre]

Ja, det er ganske ille her... Takk for at du hjelper til! Fikk sysoptittel for noen dager siden. Har siden da slettet et tresifferet antall artikkeler. Synes at det burde gå an å slå sammen de to IkkePedia sidene. Er jo bare tull med egen side for N(Sp)ynorsk. Går vel an å legge press på de høye herrer som styrer?

Hilsen OrigoMeg:[1]Har jeg fått makt???? Skal jeg missbruke den her også :) Samme regler her som på ikkepedia.org??? --Obowatt 24. sep 2007 kl. 20:19 (UTC)


HI HI HI HI HI HI!