Brukardiskusjon:Høvding Attahonka

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

hmm, snodig[endre]

Her er det noe som ikke stemmer. JEg ser at min ip-adresse er blokkert infinite. Når jeg er logget ut av en konto, altså redigerer fra ip, og trykker på "start bruker", får jeg beskjed om at jeg er blokkert. Men om jeg da deretter klikker på logg inn, ommer jeg til "rørlegger'n" uansett, og får opp den vanlige innloggingskjermen og kan dermed lage flere rodelero-kontoer. Ja, og så må jeg så klart logge ut av rørlegger'n, og så kan jeg logge inn med det nye navnet jeg lagde. Jeg skjønner ikke hvorfor, men det er første gangen jeg har opplevd på en wiki- vanligvis må jeg vente et døgn før jeg kan lage en ny en, om ikke ip-en er blokkert. Er den det, går det ikke uten TOR eller en offentlig maskin. Jeg er faktisk ingen IT-ekspert...:S Konklusjon: Oppdaget ved en tilfeldighet, at ved en del knot kan uendelige blokkeringer omgås , hvertfall på denne wikien. Innse det, programvaren til wikia stinker :P --Dukketeatersjefen 14. mar 2008 kl. 22:38 (UTC)

JEg har altså oppdaget en bug! Bør jeg ikke automatisk få admin.status da, når jeg oppdager en "sikekrhets"-smutthull? :P

Å, var det ikke noe Rodelero i konto-navnet mitt denne gangen? Spør anders eller Ranveig f.eks, på spynorsk wikipedia om de husker Høvding Attahonka ;) (vandalkontoen etter den opprinnelige Radidator, før det ble Rodelero. Var egentlig en tilfeldighet at det ble Rodelero som ble kjent, og ikke Radidator- siden folka kalte alle sokkedukkene for rodelero, ble det det som ble skurkenavnet ;) evt dukketeatersjefen. )