Brukardiskusjon:83.108.55.38

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Kva har Pablo Picasso med nynorsk å gjøyre? Det treng eg bekreftelse på! Eg tilbakestiller endringane dine. Mr. Floyd 6. oktober 2009 kl. 20:01 (UTC)

Hør her din tullebukk! BRUK HUE! Ved å kategorisere ALLE artikklene som er oversatt til nynorsk, under nynorsk-kategorien, så er blir det enkelt å se hvilke artikkler som er igjen/ hvor mange artikkler som er på riktig språk. NÅR ALLE ARTIKKELENE er oversatt, fjerner vi selfølgelig denne kategoriseringen, men innen den tid synes jeg at det er en lur og riktig kategorisering. --Origo 8. oktober 2009 kl. 18:39 (UTC)


Dette er ei diskusjonsside for ein anonym brukar som ikkje har oppretta konto eller ikkje har logga inn. Vi er difor nøydde til å bruke den numeriske IP-adressa til å identifisere brukaren. Same IP-adresse kan vere knytt til fleire brukarar. Om du er ein anonym brukar og meiner at du har fått irrelevante kommentarar på ei slik side, opprett ein brukarkonto eller logg inn slik at vi unngår framtidige forvekslingar med andre anonyme brukarar.