Brukar:Rørlegger'n

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Jeg gir opp! Jeg kommer aldri til å bli administrator på noen son helst wiki, ikke ikkepedia en gang.

( Men hadde faktisk ikke kommet til å tulle med admin-rettighetene med det samme jeg fikk dem, ikke før jeg hadde gått lei etter noen dager. he he )

Med dette trekker jeg meg fra wiki og ikki- aktivitet for godt regner jeg med (har sagt det før, men er lei av wikier for godt, det er gørr kjedelig), prøvde bare en siste gang å bli admin- og så gikk det jo ikke. Var nok for rask med å søke:.( uuæææææhhhh

yours sincerely: Rodelero! (bøøø) (Den ekte, opprinnelige rodeleroen fra spynorsk wikipedia og no wikibooks, ikke han derre dårlige kopi-rodelero på norsk wikipedia)


ADMIN[endre]

RODELERO! Roper mamma. Rodelero seier: "Skal berre styrte Ikkjepedia før eg høyrer på deg." "Du er rodelert," seier Knotebas. Nei, vent litt. Først blokkerte Origo Rodelero. Livstidsdom, er det. Mr. Floyd gir Rodelero ein sjanse. og kanskje, knen veit blir han dusten ein lovgyldig brukar. Roddis er potit. Eg skammer meg ikkje for å skrive dette på Ikkjepedia! Admin Mr. Floyd flytta Brukar:Rørlegger'n --> til Brukar:Rørlegger'n i bleie (Hah! Hevn for det du gjorde mot Origo!)