Bodø/Glimt

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Bodø/Glimt[endre]

Det verste laget i Norsk fotball, egentlig fortjener de å bli omtalt på denne dustesiden! Glimt er også kjent for kvalmende spillestil som er så fæl at selv Obama blir vil starte krig. Og med sammenligning til sin lillebror i det kalde sibir (Tromsø), består laget av en gjeng folk som ikke er sikker på om de er edru som har forstått at fotball kan spilles stygt fordi dommeren er blind. Man kan lett spy av B\G, i motsetning til RBK. Bodø\Glimt bruker tiden på å kritisere andre spillere som B\G føler som en trussel. F.eks Rade Prica og Marek Sapara.

Bodø/Glimt er et lag som spiller i tippeligaen (skulle ikke trodd det!). Klubben ble stiftet i 1916. De spiller i gule å svarte drakter. Hele laget består av en gjeng homser. De ofrer treneren for byen (for visst ikke blir allesammen hengt!) Det beviser at de er en gjeng drittunger som er redd for sin egen busemann!!


Bodø/Glimts hjemmestadion blir kalt Rassmyra. Banen har fått sitt navn fordi alle spillerne på laget er homoseksuell.

Det er et kjent fenomen at folk fra Bodø har en IQ på høyde med ei nøtt. Hodet til disse folkene er fullstendig tomt, og det dersom man titter inn i øret på en Bodøværing, kan man se tvers igjennom. Denne fysiske egenskapen er svært ubehagelig. Den evige vinden skaper gjennomtrekk i topplokket. Vinden skaper også en ubehagelig plystrelyd. For å unngå gjennomtrekk går alle med øreklaffer.

Bodøværingene er svært stolte av denne fysiske egenskapen. De har derfor reist et stort monument til ære for sin fysiske attributt: Torghatten