Bmx

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

BMX'Ing[endre]

Bmx er en kategori, som er innenfor noe som kalles sykkel. en sykkel er noe man sykler på. kan ofta forbindes med en elg en kald sommerdag. En elg er da noe som kalles for et dyr. skal ikke gå så veldi langt inn i det. men iallefall .. bmx er en sykkel, som man sykler på, samme som en vanlig traktor som jeg forklarte her for litt siden. Når jens skal sykle på denne bmx sykkelen, må han ... ja altså jens var bare et tilfeldig navn.. men for at jens skal sykle på denne bmx sykkelen, må man bruke hjelm. men først må man da kjøpe denne hjelmen. en hjelm er da noe man har på hodet for å se dom ut. nå er vi kommet til det å sykle in real. in real betyr på ordentlig. når man går på sykkelen, tenker man har jeg husket alt nå ? hjelm, sykkel'n, smurt kjea, tight'a skruene, spist middag, kjørt traktor og masse mer. så er det bare å sette igang :)hvordan sykle ?[endre]

nå har du lært hvordan du skal kle deg og hvordan du skal behandle og beføle sykkelen før du skal ut å sykle :) men nå kommer den største utfordringen. nå skal du nemmelig få litt fart og spenning, vennen min :) når du skal begynne, så tar man den ene foten på den ene pedalen, så tar du den andre på den andre pedalen, men husk å trå sånn at du får litt fart før du tar på den andre foten på pedalen :) det er lurt å ha forskjellige farger eller nummer på pedalene dine. sånn at neste gang slipper du å gå på nett for å finne ut hvilken fot som skal på hvordan :) når du har fått fart, skal man styre med rattet som du da holder på. hvis man skal til venstre må man dra til seg den venstre armen, mens du holder i styret. og omvendt hvis du skal til høyre. det er ikke alltid dette går så bra, spesielt hvis bjørnen i skogen kommer og skal kjøpe styret ditt for en hundrings. da er det lett og bli lurt. for styret ditt er nemlig ditt, og det er ikke låv å selge uten at det er godkjent fra onkel politi :) når du kommer forbi noen småe jenter, blir de veldig fort tiltrukket av deg og sykkelen. men da må du være veeødig forsiktig at du ikke tenner på dem, for det kan hende foreldrene står litt borti gata og snakker med den andre foreldren, slik kan d bli trekant :S så bare så du er obs på det ;)


tid for skifte av deler og olje[endre]

når du har syklet ferdig, og tatt noen småjenter, så er det tid for rengjøring og smøring. det du må passe mest på er at du må smøre og skifte olje her og der :) når du skal skifte olje i noen lager, må du huske å kjøpe riktig olje. det jeg vil anbefale deg som en bmx'er er mills - soyaolje på flaske. den er grei å håndtere, og lukter bedre enn den vanlige motor eller smøreolje. hvis det er riktig ille å du ikke har dette, kan du bruke vanish oxi action. det fjerner og bevarer flekkene.